... ...
top of page

ELEVINTERVJUER

Nyfiken på vad du kan göra efter en yrkesutbildning till inredare hos Inredningskurser.se? Inspireras av våra fantastiska elever och deras resa mot drömjobbet som inredare. Våra elever får jobb på företag som IKEA, NCC, Fastighetsbyrån eller startar eget och gör uppdrag för privatpersoner och företag som Nordic Nest eller Sommar med Ernst-produktionen.

Läs om hur de valde vilken inredningsutbildning som passade dem bäst, deras bästa tips för att lyckas med distansstudierna och framförallt – vad de jobbar med efter studierna. 

MÖT SARA

SARAS VÄG MOT DRÖMJOBBET SOM INREDARE OCH STYLIST

Hur vågar men satsa på sitt drömyrke? Vi har träffat 4-barns mamman Sara Guldbrandsson som efter studierna hos oss på Inredningskurser.se jobbar med att inreda åt privatpersoner och företag, homestyling av bostäder i nära samarbete med två mäklare och nyligen set design-uppdrag åt företag som IKEA och Nordic Nest.

 

Inspireras av hennes resa och bästa tips för dig som drömmer om att bli inredare.

95A281D9-51A7-445B-B6FC-DAECD9ECACC4_edited.jpg
DesignA-0338.jpg

MÖT ANNICA

ANNICA JOBBAR SOM INREDARE OCH DRIVER INREDNINGSBUTIKEN DESIGNA

Drömmer du också ibland om hur det skulle vara att driva din egna, mysiga inredningsbutik? Kanske funderar du också på hur du skulle kunna få den drömmen att gå i verklighet?

 

Vi har pratat med vår före detta elev Annica som driver inredningsbutiken DesignA om hennes resa och hur hon kombinerar butiken med sina tjänster som inredare.

MÖT BEATRICE

INREDINGSPROJEKT: BEATRICE INREDER HOS ISABELLA LÖWENGRIP

Nyfiken på hur det är att jobba med inredningsprojekt? Här får du träffa Beatrice Wåhrberg som studerar till Certifierad Inredare & Inredningsstylist (inkl. Homestagingkonsult) hos oss och jobbar sidan om med sitt eget inredningsföretag Wilfred Interior.

 

I det här inlägget får vi följa med Beatrice på sitt inredningsprojekt utav ett vardagsrum hemma hos Isabella Löwengrip.

1B440F90-304F-47DA-BA9D-2BCEA9CBD141.jpg
STENA återvinning 2_edited.jpg

MÖT MARIA OCH JOSEFINE

REPORTAGE: FÖLJ MED INREDARNA MARIE OCH JOSEFINE – INSPIRERAS AV DERAS RESA MOT DRÖMJOBBET

Har du funderat på hur resan mot att bli inredare kan se ut? Möt inredarna Maria och Josefine som valde att följa sin dröm mot att bli inredare och egenföretagare.

 

Inspireras av deras resa från tidigt inredningsintresse, uppstarten av eget företag efter studierna och hur de idag jobbar med en härlig blandning av inredningsprojekt från privatpersoners vardagsrum till stora kontorsmiljöer.

bottom of page