... ...
top of page

RECENSIONER

/

Här kan du ta del av recensioner från elever som är under utbildningen eller blivit klara med sin yrkesutbildning eller grundkurs hos oss på Inredningskurser.se. Recensioner är insamlade bland annat på Trustpilot som är en oberoende site samt kontinuerliga utvärderingar under elevernas studietid hos oss.

MÖT VÅRA ELEVER

Och hör vad de tycker är det bästa med att studera hos Inredningskurser.se

LÄS RECENSIONER FRÅN VÅRA ELEVER HÄR:

Att läsa den här kursen med inredningskurser.se har varit en fantastisk tid! Kursen är bred och man lär sig väldigt mycket, jag har njutit av varje sekund. Jag längtar tills jag kan kasta mig ut på arbetsmarknaden och visa vad jag kan!

– Isabelle
Certifierad Inredare & Homestagingkonsult

Som helhet tycker jag att utbildningen har varit givande och rolig. De gånger som självförtroendet svikit, så har feedbacken fått mig på spåret igen. Jag känner att jag har bra stöd i utbildningsmaterialet för att ta mig an arbetsuppgifter. Nu återstår bara att se vad som händer med framtiden.

– Sophie
Certifierad Inredare & Inredningsstylist (inkl. Homestagingkonsult)

Kursen var väldigt bra, bra lektioner med mycket kunskap som man får ta del av. Jätte bra att man kan gå tillbaka och kolla upp tidigare lektioner. Är till stor nytta! Tycker också att feedbacken från lärarna är bra, märks att dom verkligen läser, kolla på ens inlämning och lämna fina ord och bra tips och hjälp om så behövs. Lätt att få tag i lärarna, snabb kontakt via mail och bra telefonkontakt. Har absolut inte varit jobbigt att studera på distans, för man har ändå fått bra kontakt med lärarna.

– Elin
Certifierad Inredare & Homestagingkonsult

Är så glad att jag tog steget och började studera till Inredare & Inredningsstylist. Utbildningen har varit jättebra på alla sätt både när det kommer till upplägg, innehåll och stöttning från lärarna. Det har varit roligt men samtidigt utmanade.

– Emma
Certifierad Inredare & Inredningsstylist (inkl. Homestagingkonsult)

Jag tycker att kursen har varit mycket lärorik. Jag har lärt mig mycket om färg och form och det jag tycker är roligast, digitala ritningar. Jag känner att jag har utvecklats mycket och är väldigt glad att jag började läsa denna kurs!

– Gemima
Certifierad Inredare & Inredningsstylist (inkl. Homestagingkonsult)

Jag tycker att kursen har varit riktigt bra och omfattande vad det gäller fakta och program som exempelvis SketchUp. Jag tycker att jag har fått ta del av väldigt många och olika delar inom yrket som inredare. Kursmaterialen och material man fått ta del av på träffarna har underlättat väldigt mycket och man har verkligen kunna fokusera på att lära sig det.

– Emma
Certifierad Inredare & Inredningsstylist (inkl. Homestagingkonsult)

Kursen är väldigt lätt att följa gällande uppbyggnaden och kommunikationen med alla underbara lärare. Jag har lärt mig så mycket under denna kurs och ser fram emot att använda mina kunskaper!

– Sara
Certifierad Inredare & Inredningsstylist (inkl. Homestagingkonsult)

Jag tycker att de olika kursmomenten har varit relevanta och matnyttiga, samt att den feedback som getts av lärarna för de inlämnade uppgifterna ofta har varit välskriven och givande för mig som student.

– Lisa
Certifierad Inredare & Inredningsstylist (inkl. Homestagingkonsult)

SAMARBETE MED FÖRETAG I BRANSCHEN

Vi har ett aktivt samarbete med flera inredningsföretag i hela Sverige som aktivt tar emot praktikanter och anställer elever ifrån oss. 

Nedan kan du läsa om vad några utvalda företag tycker om våra elever.

SÅ SÄGER FÖRETAGEN I BRANSCHEN OM VÅRA ELEVER

emelie-400x500_edited.jpg
Emelie
Inredningsarkitekt
Leadme

”Att hitta en praktikant med rätt personlighet och utbildning är en utmaning. Med hjälp av Josefin på Inredningskurser fick vi hjälp att ta fram en annons till praktikplattformen som speglade våra behov i vår verksamhet som synkade med den kurs som var relevant. Detta gjorde att vi direkt fick en bra filtrering av ansökningar och snabbt kunde ta ett beslut. Eleven utförde praktiken exemplariskt, det blev en bra match från båda håll och vi valde att anställa eleven.”

Viktoria_Homestyling Sverige_edited.jpg
Viktoria
Stylistansvarig
Homestyling Sverige

"Vi, på Homestyling Sverige, har i många år tagit emot praktikanter från Inredningskurser.se. Många har visat på stor kunskap inom inredning, haft ett öga för detaljer och fallenhet för det kreativa. Många gånger har vi varit så nöjda att vi anställt praktikanterna efter praktikperioden. Nästan hälften av vår arbetsstyrka utgörs av stylister som gått sin utbildning på Inredningskurser.se"

Homestyling sverige logo.png
Karolina_Dekorum.jpg
Karolina
Grundare
DekoRum AB

"Vi är stolta över att samarbeta ihop med Inredningskurser.se. Att ha praktisk erfarenhet är väldigt viktigt för att kunna skapa sig en karriär inom inredningsbranschen, att Inredningskurser.se hjälper sina elever med detta via sin praktikportal är guld värt. Alla våra anställda har studerat hos inredningskurser och haft praktik hos oss innan dom fick sin tjänst. Vi ser det verkligen som ett vinnande koncept!"

Linda_StyledByDahl_edited.jpg
Linda

”Vi har vid ett flertal tillfällen anställt och bjudit in praktikanter från Inredningskurser.se och är otroligt nöjda med den breda kompetens och mångsidighet de besitter. Vi brukar därav söka personal och praktikanter hos just dem. Rekommenderar starkt denna utbildning för den som vill jobba med inredning!”

styledbydahl.png
Skärmavbild 2024-01-16 kl. 10.29_edited.
Emelie

”Vi är otroligt nöjda och glada att samarbeta med Inredningskurser där vi tagit emot praktik av duktiga blivande inredare. Dom elever vi fått äran att ha hos oss har varit lyhörda och duktiga att se oinredda rum möblerade. Kunskap av färg och form som vi arbetar mycket med. Vissa av dom som haft praktik hos oss på Insyn arbetar hos oss idag.”

Insyn_Logo RGB-13.jpg

 FÖRETAG VI SAMARBETAR MED 

image.png
Homestyling sverige logo.png
CIRKULARET_FINAL_DESIGN-02.jpg
RedekoFlowers_Col (2).png
image.png
Insyn_Logo RGB-13.jpg
INTRO Designstudio 2023.jpg
SpacesBySanna.jpg
Vill ert företag samarbeta med Sveriges största utbildare inom inredning? Kontakta hej@inredningskurser.se så hjälper vi er med ett passande upplägg.
bottom of page