... ...
top of page

DET HÄR ÄR INREDNINGSKURSER.SE

/

I 17 år har vi på Inredningskurser.se hjälpt nyfikna privatpersoner att nå sina drömmar med att starta en karriär i inredningsbranschen och professionella inredare med lång erfarenhet att vidareutvecklas.

År 2005 bestämde Anna Nordvall sig för att göra verklighet av sin dröm och startade upp ett inredningsföretag för att få jobba med sin passion och få mer kreativitet och frihet i sitt liv. Idag är vi sju anställda med en gemensam passion – att utbilda Sverige i inredning och design.


Vi har utbildningar för dig som har tidigare erfarenhet och vill vidareutvecklas, för dig som är helt ny på området och vill starta en karriär i inredningsbranschen eller för dig som bara vill läsa en hobbykurs för att få till det där drömhemmet du längtat efter. Vi hoppas att du hittar något som faller dig i smaken. Välkommen till oss!
Team_vitbakgrund_hemsida.jpg
Lärare_HT2022_kontor-4 (kopia).jpg
Att studera hos Inredningskurser.se är roligt och utmanande. Vi har ett gediget utbildningsmaterial som vi löpande utvecklar och anpassar till marknaden. Hos oss kommer du att få de kunskaper som är eftertraktade på marknaden idag och imorgon, inte igår. Vi samarbetar med flera stora företag i inredningsbranschen för att ge våra elever de bästa möjligheterna till praktik och sedan jobb.
Som elev hos oss på Inredningskurser får du tillgång till din personliga kurssida, där du hittar dina lektioner, inlämningsuppgifter och forum där du kan hålla kontakten med dina kurskamrater. Det är också där du lämnar in dina inlämningsuppgifter och får ditt omdöme. Lektionerna är en mix av teoretiska och praktiska övningar och varje lektion avslutas med en uppgift så att du får använda dina nya kunskaper. 
Vi lägger väldigt stor vikt vid den personliga feedbacken. Under kursens gång får du gedigen  feedback på dina inlämningsuppgifter som leder till att du hela tiden utvecklas och utmanas i din kreativitet och roll som blivande inredare. Våra lärare finns på plats genom hela din studietid för att hjälpa dig med frågor och funderingar kring dina uppgifter eller feedback du har fått. 
4d698d_3f2ec1f4a13c4d2993a5517530737b8e_mv2-min.jpeg

Vill du ha hjälp att välja utbildning?

Gör vår digitala kursguide och se vilken inredningsutbildning som är bäst för dig. Där får du personlig rådgivning baserat på dina förutsättningar, hur mycket tid du vill lägga på studierna samt dina mål med utbildningen.

 

Du kommer också få möjlighet att boka in ett rådgivningssamtal med oss där vi kan ge en personlig genomgång av våra inredningskurser utifrån dina svar.

 

Har du frågor till oss direkt? Ställ dina frågor till oss i vårt kontaktformulär så mailar eller ringer vi upp dig.

bottom of page