... ...
top of page
Julbild-2023_1 (kopia).jpg

VÅRT TEAM

/

Vi har världens bästa jobb. Att få utbilda och stötta våra elever att nå sina drömmar är det vi arbetar med varje dag. Det har vi gjort i drygt 19 år och är idag Sveriges största utbildningsföretag inom inredning och den rekommenderade utbildningen av många av de stora inredningsföretagen. Sedan år 2020 finns vi även i San Fransisco, USA, där vi levererar utbildningar till den amerikanska marknaden.

 

Vårt kompetenta och härliga gäng finns tillgängligt för att hjälpa dig inför, under och efter dina studier. Det är oss du kommer att möta på träffar, webbträffar, i feedback, mail, telefon och chatt. 

STUDIEVÄGLEDNING OCH KARRIÄRCOACH

Vi finns här för våra elever och erbjuder bl.a. studievägledning före, under och efter dina studier hos oss. Läs mer om hur det fungerar och vad vi har för stöd under studierna.

VÅRT TEAM

Hemsida_anna_edited.jpg

Anna

GRUNDARE & VD

Brinner för att skapa framtidens hållbara arbetsplats, där glädje, kreativitet och flexibilitet får flöda. Ägnar fritiden åt att vara ute i naturen med familjen, brygga kombucha eller byggnadsvårda sitt sommarhus från 20-talet.

Fun fact: Hängiven padelfantast och spelar minst en timme padel per dag.

Hemsida_Ingela_edited.jpg

Ingela

KOORDINATOR & UTBILDNINGSCOACH

Ingela är oftast den första du får kontakt med hos oss. Med erfarenhet inom kundservice ser hon till att våra elever känner sig omhändertagna. På fritiden spenderar hon gärna tid med familj & vänner eller fixar i stugan.

Fun fact: Finna fula grejer och skapa något vackert på en liten summa pengar.

Hemsida_Josefin_edited.jpg

Josefin

MARKETING MANAGER

Om du hänger på vår Instagram har du säkert stött på Josefin. Tidigare har hon studerat marknadsföring i London. Helgerna spenderas gärna med bakning & tar långpromenader med en härlig podcast.

Fun fact: Kan spela allt från Bach till filmmusik på tvärflöjt!

Hemsida_Marie_edited.jpg

Marie

LÄRARE & UTBILDAD INREDARE

Marie är vår humoristiska dalkulla som tar det mesta med ro. Tidigare har hon studerat inredning i Australien och jobbat i Luxemburg. Marie spenderar gärna dagarna vid havet när vädret tillåter eller tar sig ut på en ridtur.

Fun fact: Har tävlat i samojed-SM i drag!

Hemsida_Guldan_edited.jpg

Guldan

LÄRARE & UTBILDAD INREDARE

Guldan älskar att organisera och skapa miljöer som gör livet enklare. Hon är den som håller ordning på oss alla på kontoret. På fritiden läser hon feelgood-böcker & illustrerar grafiska teckningar.

Fun fact: Kan hitta kreativa lösningar
på alla sorters problem!

Hemsida_Marlene.jpg

Marlene

LÄRARE & UTBILDAD INREDARE

Marlene har lång erfarenhet från skolvärlden och driver även eget inredningsföretag sidan om att utbilda våra elever. På fritiden hänger hon gärna med familjen, på långpromenad med hunden eller finner lugnet i ett yogapass.

Fun fact: Kan stå på huvudet! Har också inrett restaurang Siluett i Trelleborg.

Hemsida_Ulrika.jpg

Ulrika

LÄRARE & UTBILDAD INREDNINGSDESIGNER, BYGGINGENJÖR & DESIGNTEKNOLOG

Ulrika är inredningsdesignern med mycket humor och fantasiförmåga. Hon har erfarenhet från arkitektbyrå där hon arbetat i stora projekt för offentlig miljö och även tidigare 15 år som modedesigner.

Fun fact: Gjort en hel del konst som säljs via gallerist och tapetföretag.

Vill du komma i kontakt med oss?

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor – vi älskar att höra ifrån er! Vi finns tillgängliga på chatt, telefon 040-511 311 eller mail hej@inredningskurser.se.

bottom of page