VÅRT TEAM

/

Vi har världens bästa jobb. Att få utbilda och stötta våra elever att nå sina drömmar är det vi arbetar med varje dag. Det har vi gjort i drygt 15 år och är idag Sveriges största utbildningsföretag inom inredning och den rekommenderade utbildningen av många av de stora inredningsföretagen. Sedan år 2020 finns vi även i San Fransisco, USA, där vi levererar utbildningar till den amerikanska marknaden.

 

Vårt kompetenta och härliga gäng finns tillgängligt för att hjälpa dig inför, under och efter dina studier. Det är oss du kommer att möta på träffar, webbträffar, i feedback, mail, telefon och chatt. 

STUDIEVÄGLEDNING OCH KARRIÄRCOACH

Vi finns här för våra elever och erbjuder bl.a. studievägledning före, under och efter dina studier hos oss. Läs mer om hur det fungerar och vad vi har för stöd under studierna.

VÅRT TEAM

Anna

GRUNDARE & VD

Brinner för att skapa framtidens hållbara arbetsplats, där glädje, kreativitet och flexibilitet får flöda. Ägnar fritiden åt att vara ute i naturen med familjen, brygga kombucha eller byggnadsvårda sitt sommarhus från 20-talet.

Fun fact: Hängiven padelfantast och spelar minst en timme

padel per dag.

Hanna

LÄRARE
UTBILDAD MODEDESIGNER

Skapande, hållbarhet & välmående – det är Hannas filosofi. Efter många år inom mode & nutrition har hon landat hos oss. Förutom inredning ägnar hon tiden åt träning (gärna volleyboll) eller illustration.

Fun fact: Har ett tjugotal kombucha-batchar men drömmer om att
brygga eget öl!

Linda

LÄRARE
UTBILDAD INREDARE & VISUAL MERCHANDISER

Jobba och leva kreativt – i kombination med fakta och tydliga syften, det är Lindas filosofi. Efter 13 år på IKEA och flera år som egenföretagare bidrar hon med en enorm kompetens. Utanför jobbet älskar hon att resa, fika, hitta på saker med sonen eller åka motorcykel!

Fun fact: Grym på att städa och röja – njuter sedan gärna med en kopp kaffe och betraktar sitt verk!

Josefin

MARKETING MANAGER

Om du hänger på vår Instagram har du säkert stött på Josefin. Tidigare har hon studerat marknadsföring i London. Förutom att skapa innehåll spenderar hon gärna helgerna med bakning & tar långpromenader med en härlig podcast.

Fun fact: Kan spela allt från Bach till filmmusik på tvärflöjt!

Marie

LÄRARE
UTBILDAD INREDARE

Marie är vår humoristiska dalkulla som tar det mesta med ro. Tidigare har hon studerat inredning i Australien och jobbat i Luxemburg. Marie spenderar gärna dagarna vid havet när vädret tillåter eller tar sig ut på en ridtur.

Fun fact: Har tävlat i
samojed-SM i drag!

Guldan

LÄRARE
UTBILDAD INREDARE

Guldan älskar att organisera och skapa miljöer som gör livet enklare. Hon är den som håller ordning på oss alla på kontoret. På fritiden läser hon feelgood-böcker & illustrerar grafiska teckningar.

Fun fact: Kan hitta kreativa lösningar
på alla sorters problem!

Ingela

KOORDINATOR

Ingela är oftast den första du får kontakt med hos oss. Med erfarenhet inom kundservice ser hon till att våra elever känner sig omhändertagna. På fritiden spenderar hon gärna tid med familj & vänner eller fixar i stugan.

Fun fact: Finna fula grejer och skapa något vackert på en liten summa pengar.

Vill du komma i kontakt med oss?

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor – vi älskar att höra ifrån er! Vi finns tillgängliga på chatt, telefon 040-511 311 eller mail hej@inredningskurser.se.