... ...
top of page

STUDIEVÄGLEDNING

/

 Att våra elever lyckas speciellt bra i inredningsbranschen beror inte bara på att vi levererar en utbildning av hög kvalitet, utan beror på det genuina intresset vi har för våra elever.

 

Vi följer eleverna från start till mål och följer deras framfart i branschen efter utbildningen.  Vi vill att alla elever ska känna att de ska kunna kontakta oss och få bra hjälp snabbt och med ett engagemang från oss som hörs genom telefon och mail.

Kontakta oss gärna 

VÄGLEDNING INNAN DINA STUDIER

Att välja utbildare är viktigt eftersom utbildaren du väljer är en garant för ditt certifikat och kvalitén på din utbildning. Ibland kan det dock vara lite knepigt att välja utbildning, då man inte känner till inredningsbranschen innan man jobbat i den. 

Vad vill jag jobba med efter utbildningen? På vilket företag? Med vilken typ av arbetsuppgifter? Vilken studietakt ska jag läsa i? Fungerar det att ändra studietakt under utbildningens gång? 

 

Detta är typiska frågor vi hjälper dig att reda ut. Vi vinns här för dig om du sitter och funderar på om, när och hur du ska läsa en utbildning för att få ett jobb i inredningsbranschen.

Du kan när som helst kontakta oss på telefon 040-511 311, chatta med oss här på hemsidan eller maila oss på hej@inredningskurser.se.

Du kan också boka in ett rådgivningssamtal på telefon här:

Hemsida_Ingela_edited.jpg

INGELA

Koordinator och utbildningscoach

ingela@inredningskurser.se

KONTAKT MED LÄRARE

Som elev har du tillgång till en elev-mail där lärare finns och svarar alla dagar i veckan. Även under helg. Eftersom det är distansstudier är det viktigt att vi finns tillgängliga för eleverna då många pluggar på kvällar och helger.

COMMUNITY

Du har också tillgång till ett community där du hittar dina klasskamrater och där man kan ha stor hjälp av varandra för att få hjälp med vissa uppgifter, plugga tillsammans och nätverka för praktikplatser och jobb.

 

FEEDBACK

Under studiernas gång får du omfattande personlig feedback som gör att du tar dig framåt. Lärarnas gedigna kompetens och intresse hjälper alla elever att utvecklas utifrån sina förutsättningar. 

PRAKTIK OCH JOBBSÖK

Då praktik är en viktig del av att lära sig branschen och yrket är det något de flesta av våra elever gör under sin studietid. Vi har många kontakter i branschen och blir regelbundet kontaktade för att hitta elever till praktik eller jobb. Dessa läggs upp i en jobb-bank som du som elev hos oss har tillgång till.

PEDAGOGISKT STÖD

Du som har en funktionsnedsättning kan få olika sorters pedagogiskt stöd för att underlätta dina studier.

Tillsammans med med oss kommer du fram till vilket stöd som passar bäst för dina studier. Vi kan erbjuda olika former av stöd beroende på din situation, till exempel​:

TYSTNADSPLIKT

Studievägledarna på Inredningskurser Sverige AB har tystnadsplikt i enlighet med Offentlighets- och sekretesslagen kap. 23:5§ och lämnar inte uppgifter om en students personliga förhållanden vidare utan elevens medgivande.

Studievägledning är tillgängligt att boka för alla våra elever. 

Hemsida_Guldan_edited.jpg

GULDAN

Senior utbildare, inredare och studievägledare under utbildning

studievagledare@

inredningskurser.se

UNDER DINA STUDIER

EFTER DINA STUDIER

KARRIÄRCOACH

Som elev har du tillgång till en elev-mail där lärare finns och svarar alla dagar i veckan. Även under helg. Eftersom det är distansstudier är det viktigt att vi finns tillgängliga för eleverna då många pluggar på kvällar och helger.

JOBB OCH KARRIÄRPORTAL - kommer snart

Du kan efter dina studier registrera dig på vår jobb- och karriärportal för att fortsatt få tillgång till jobb, nätverksträffar, rabatt på påbyggnadskurser samt förtur till nya utbildningar och föreläsningar.

 

FÖR DIG SOM VILL STARTA FÖRETAG

Vi stöttar drivna och nyfikna studenter som vill satsa, erbjuder rådgivning och hjälper till att hitta vägar i utveckling av idé.

Karriärcoach är tillgängligt att boka för alla våra elever som kommit halvvägs i sin utbildning.

Hemsida_Marie_edited.jpg

MARIE

Senior inredare, karriärcoach

karriarcoach@

inredningskurser.se

bottom of page