... ...
top of page

YRKESUTBILDNINGAR INREDNING

Här hittar du alla våra yrkesutbildningar inom inredning – för dig som vill jobba professionellt som Inredare, Homestagingkonsult eller Inredningsstylist. Alla våra yrkesutbildningar går att läsa i flexibel kurstakt vilket innebär att du själv lägger upp din studieplanering och studerar när du har möjlighet. Inga förkunskaper krävs då vi lär dig allt från grunden.

Efter en yrkesutbildning hos oss är du redo att ge dig ut i arbetslivet som Certifierad Inredare, Homestagingkonsult eller Inredningsstylist. 90% av våra elever får jobb inom 6 månader efter avslutad utbildning.

Vill du ha hjälp att välja yrkesutbildning? Gör vår digitala kursguide och få personlig kursrådgivning direkt till din mail eller kontakta oss direkt med dina frågor så hjälper vi dig!

SOMMAR-BONUS

Få TVÅ valfria bonuskurser på köpet

När du anmäler dig till en av våra yrkesutbildningar till Inredare i sommar. (Värde upp till 8 000 kr)

 

Val av bonuskurser sker i samband med ansökan. Välj att påbörja din utbildning direkt eller välj ett senare startdatum. Erbjudandet gäller t o m 31/8-2023.

Våra yrkesutbildningar passar dig som:

– har ett brinnande intresse för inredning

– vill jobba i inredningsbranschen

– funderar på att starta eget (inget krav)

– vill ha en gedigen utbildning som ger en bra bredd

– vill ha en utbildning som har ett gott rykte och är välkänd i branschen

– inte har några tidigare kunskaper och vill lära dig allt från grunden

– har jobbat inom inredning och vill uppdatera dig och bli certifierad

mock-up-poster-frame-in-modern-interior-background,-living-room,-Scandinavian-style,-3D-re

Certifierad Inredare
och Inredningsstylist
(inkl. Homestagingkonsult)

42 500 kr / 58 500 kr

Värde 68 000 kr / 88 000 kr

KURSFORM:

Helt på distans / Distans med träffar

KURSTAKT:

Flexibel

KURSLÄNGD:

12-48 mån

CERTIFIERING:

3 st

Vår största yrkesutbildning som vänder sig till dig som vill arbeta med inredning, homestaging och inredningsstyling professionellt. Du kommer under kursens gång att få lära dig allt från färgsättning, ljussättning, kundanalys, digitala ritningar i SketchUp, styling av bostad, set design, visual merchandising i butik och du får även kunskaper i hur man praktiskt arbetar som inredare och skapar sin egen verksamhet. Inga förkunskaper krävs!

 

Få en unik kombination av tre yrkesroller: Certifierad Inredare, Inredningsstylist och Homestagingkonsult.

Home-mock-up,-cozy-modern-kitchen-interior-background-1335182619_905x1162_edited.jpg

Certifierad Inredare
och Homestagingkonsult

38 500 kr / 48 500 kr

Värde 49 000 kr / 62 000 kr

KURSFORM:

Helt på distans / Distans med träffar

KURSTAKT:

Flexibel

KURSLÄNGD:

9-36 mån

CERTIFIERING:

2 st

Vår näst största yrkesutbildning som är, precis som vår största yrkesutbildning, mycket ”hands on”, dvs, du kommer att arbeta mycket praktiskt med fiktiva kunder, olika design boards, färgsättningar, kundanalys, styling av bostäder och enkla planritningar i SketchUp etc. för att du ska känna dig trygg i din yrkesroll när du är klar.

 

För dig som inte har möjlighet eller behov av att läsa vår mest omfattande utbildning till Inredare (Certifierad Inredare och Inredningsstylist) men vill ha en gedigen yrkesutbildning till Inredare.

Stile-living-room-interior-in-light-beige-color-with-a-soft-su2026-1368578091_986x1066_edi

Certifierad Inredare

32 500 kr

KURSFORM:

Helt på distans

KURSTAKT:

Flexibel

KURSLÄNGD:

6-24 mån

CERTIFIERING:

1 st

Vår kortaste utbildning till Inredare vänder sig till dig som vill arbeta med att inreda för privatpersoner eller i offentlig miljö där du lär dig allt om färgsättning, ljussättning, materiallära, digitala ritningar i SketchUp m.m. för att kunna skapa enhetliga inredningskoncept baserat på en kunds önskemål. Du kommer även få lära dig hur du praktiskt arbetar som inredare och startar eget företag.

 

Kursinnehållet är detsamma som Block I i vår största yrkesutbildning till Certifierad Inredare & Inredningsstylist och passar dig som inte är intresserad eller har behov av yrkesrollerna till Homestagingkonsult och Inredningsstylist.

Cozy-house-with-modern-kitchen-interior,-contemporary-furniture-1254551552_838x1258_edited

Certifierad  
Homestagingkonsult

16 500 kr

KURSFORM:

Helt på distans

KURSTAKT:

Flexibel

KURSLÄNGD:

4-12 mån

CERTIFIERING:

1 st

Den kortaste av våra yrkesutbildningar som är för dig som enbart vill jobba med att styla bostäder inför försäljning eller redan är inredare i grunden. Du arbetar ofta mot mäklare och kan arbeta både med rådgivning inför försäljning och att utföra hela stylingar.

Vill du ha hjälp att välja yrkesutbildning?

Gör vår digitala kursguide och se vilken inredningsutbildning som är bäst för dig. Där får du personlig rådgivning baserat på dina förutsättningar, hur mycket tid du vill lägga på studierna samt dina mål med utbildningen.

 

Du kommer också få möjlighet att boka in ett rådgivningssamtal med oss där vi kan ge en personlig genomgång av våra inredningskurser utifrån dina svar.

 

Har du frågor till oss direkt? Ställ dina frågor till oss i vårt kontaktformulär så mailar eller ringer vi upp dig.

SÅ SÄGER FÖRETAGEN I BRANSCHEN OM VÅRA ELEVER:

Viktoria_Homestyling Sverige_edited.jpg
Viktoria
Stylistansvarig
Homestyling Sverige

"Vi, på Homestyling Sverige, har i många år tagit emot praktikanter från Inredningskurser.se. Många har visat på stor kunskap inom inredning, haft ett öga för detaljer och fallenhet för det kreativa. Många gånger har vi varit så nöjda att vi anställt praktikanterna efter praktikperioden. Nästan hälften av vår arbetsstyrka utgörs av stylister som gått sin utbildning på Inredningskurser.se"

Homestyling sverige logo.png
Karolina_Dekorum.jpg
Jonna
Stylistansvarig
DekoRum AB
Karolina
Grundare
DekoRum AB
Jonna_Dekorum.jpg

"Vi är stolta över att samarbeta ihop med Inredningskurser.se. Att ha praktisk erfarenhet är väldigt viktigt för att kunna skapa sig en karriär inom inredningsbranschen, att Inredningskurser.se hjälper sina elever med detta via sin praktikportal är guld värt. Alla våra anställda har studerat hos inredningskurser och haft praktik hos oss innan dom fick sin tjänst. Vi ser det verkligen som ett vinnande koncept!"

Linda_StyledByDahl_edited.jpg
Linda

”Vi har vid ett flertal tillfällen anställt och bjudit in praktikanter från Inredningskurser.se och är otroligt nöjda med den breda kompetens och mångsidighet de besitter. Vi brukar därav söka personal och praktikanter hos just dem. Rekommenderar starkt denna utbildning för den som vill jobba med inredning!”

styledbydahl.png

Ladda ner vår digitala broschyr!

Vill du ta del av samlad information om våra yrkesutbildningar och hur det är att läsa hos oss på Inredningskurser.se? Ladda ner vår broschyr och läs på i lugn och ro. 

bottom of page