... ...
top of page

JOBBA SOM INREDARE

Nyfiken på yrket som inredare? Ta del av elevintervjuer om Inredningskursers elever, porträtt av välkända inredare samt tips på hur du lyckas i inredningsbranschen.

SKILLNADEN PÅ YRKESROLLERNA

SKILLNADEN PÅ ATT JOBBA SOM INREDARE, HOMESTAGINGKONSULT

& INREDNINGSSTYLIST

Inredningsbranschen är bred, vilket innebär att det finns många olika arbetsuppgifter och jobb man som inredare kan ha. Din kan ta flera olika former och ha varierande titlar beroende på vad du vill jobba inom.

 

Så vad är egentligen skillnaden på de olika yrkesrollerna Inredare, Homestagingkonsult och Inredningsstylist? Här har vi sammanställt vad de olika yrkesrollerna innebär och vad du kan arbeta med!

4d698d_1b1f4d79a2d1457a88743954bb866e7b_mv2.webp
Tindra.jpg

PLUGGA INREDNING

PLUGGA INREDNING – SÅHÄR FUNKAR DET

Hur går man tillväga för att kunna arbeta med inredning? Vilken typ av utbildning krävs? Vad behöver jag lära mig i en inredningsutbildning? Och kanske våra mest ställda frågor; vad kan du jobba med efter din utbildning och vad tjänar en inredare?

 

Allt detta och mycket mer får du svar på här!

INREDARE ELLER INREDNINGSARKITEKT?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ INREDARE OCH INREDNINGSARKITEKT?

För 15 år sedan var inte utbildning lika viktigt om man ville jobba som inredare, men yrket har vuxit och fått en kredibilitet och tyngd som inte fanns tidigare. Arbetsuppgifterna är nu fler och i större inredningsprojekt jobbar man ofta tillsammans med en arkitekt.

 

Vi märker att det är vanligt att man blandar ihop be båda yrkena inredningsarkitekt och inredare och kommer här att skriva om dem båda för att klargöra skillnaden så att du väljer rätt yrke och rätt utbildning.

Inredare_Inredningsarkitekt_3.jpg
IMG_3573_2.jpg

HÄNG MED VÅRA ELEVER PÅ INREDNINGSPROJEKT!

INREDNINGSPROJEKT: VÅRA ELEVER MARLENE & LINDA INREDER BEACHRESTAURANGEN "SILUETT BY THE SEA"

Nyfiken på hur det går till att jobba med inredningsprojekt? Våra elever Marlene & Linda tar oss igenom processen, motgångar och det slutliga för deras första, stora inredningsprojekt av restaurangen "Siluett by the sea".

 

Missa inte deras 7 bästa inredningstips längst ner i inlägget!

bottom of page