... ...
top of page

INREDNINGSSTILAR

Inspireras av olika, populära inredningsstilar och dess stilnycklar för att du ska kunna skapa din egna, personliga inredningsstil.

Eklektisk inredningsstil

EKLEKTISK INREDNINGSSTIL – SÅ SÄTTER DU STILEN

Eklektisk inredningsstil innebär att du blandar olika stilar från olika epoker. Att blanda olika inredningsstilar för att få till en unik och personlig inredningsstil i hemmet är väldigt roligt och även om det inte finns några "regler" är det viktigt att tänka på vad och hur man kombinerar för att få till en harmoni i hemmet.

 

I det här inlägget går vi igenom allt du behöver veta om färger, mönster, möbler och hur du kombinerar detta för att sätta den eklektiska inredningsstilen.

Eklektisk_stil_-5.jpg
Orientalisk_inredningsstil_9.jpg

Orientalisk inredningsstil

INREDNINGSSTILAR: INRED PÅ ORIENTALISKT VIS

Dröm dig bort till en värld fulld med färg, konstraster och spännande mönster. Den orientaliska inredningsstilen sträcker sig över stora delar av världen och kan se olika ut beroende på vart du befinner dig.

 

Lär dig mer och inspireras av de olika stilnycklarna och hur du kan anamma stilen i ditt hem, helt eller kombinerat med din redan existerande inredningsstil.

Art Deco inredningsstil

ART DECO – SÅHÄR ORDNAR DU STILEN

Få till den oerhört spännande stilen med sofistikerade, dova färger med ganska mycket svärta och vågade, nästan teatraliska detaljer i ditt hem. Vare sig du vill göra om hela ditt hem i fulländad Art Deco anda, eller få in små detaljer och låta stilen ”smyga” in, ha geometriska linjer och lekfulla former i åtanke. Och lär dig blanda mjuka material med hårda för att få den klassiska Art Deco kontrasten.

bottom of page