... ...
top of page

Så bibehåller du studiemotivationen i sommar!

Planerar du att hålla igång studierna under sommaren? Här har vi samlat våra bästa tips för hur du bibehåller motivationen över sommaren och kommer framåt i dina studier.


1. Planera och sätt upp mål

Det är fullt förståeligt att man inte vill hålla samma tempo i plugget under sommaren som under resten av året – vi alla behöver ta lite välförtjänt ledighet!


Kanske håller studieplaneringen du satt för våren för högt tempo, se då till att anpassa din studieplanering inför sommaren, sänk tempot om du vill göra det och sätt mål för vart du ska vara när det sedan blir dags att dra igång igen till hösten.

Ladda ner och skriv ut vår sommarplanering där du kan sätta upp mål, deadlines och fylla i dina reflektioner under sommarens gång:


2. Samla inspiration

Se till att utnyttja sommarens aktiviteter genom att samla på dig massor med inspiration. Fotografera saker du fastnar för på utflykterna. Köp på dig massor med inredningsmagasin att bläddra i på stranden. Lyssna ikapp på alla härliga inredningspoddar som finns därute. Och anteckna, i telefonen eller i ett litet block, bara se till att få ner alla tankar du kan på något sätt. Ju mer avslappnade vi är desto mer öppna är vi för intryck och inspiration. Se till att njuta och fånga stunderna.


Här är några av våra bästa tips på poddar att lyssna på i sommar:

Design Talk W/ Sundling Kickén (passa på att lyssna på avsnittet vi gästar HÄR)


3. Lyssna på riktigt bra musik


Inför och under sommaren släpps oftast väldigt härlig, peppig musik. Skapa din egen spellista med nya och gamla godingar eller lyssna på någon av Spotifys egna spellistor. Här har vi samlat tre listor som kommer gå på repeat hos oss i sommar:4. Studera med andra


Med varmare väder kommer också möjligheten att kunna vara ute och träffas. Ta kontakt med några av dina kurskamrater (du hittar många av dem inne på vår Instagram) och plugga tillsammans för en dag. Vi lovar att du kommer samla på dig en hel del energi och inspiration!


Vi håller också självklart öppet vårt digitala fikarum för dig som är elev hos oss. Klicka HÄR för att komma till anmälan inne på kurssidan!


5. Ta med dig studierna ut


Ett miljöombyte är alltid en bra idé för att komma på andra tankar. Med sommaren kommer också möjligheten att kunna sitta utomhus och plugga. Ta med dig datorn och sätt dig på en skuggig plats i trädgården eller varför inte sprida ut sig på en picknick-filt! Vi kan lova att studierna blir så mycket enklare.


Och viktigast av allt; ge dig själv tid för återhämtning! Sommaren är ett perfekt tillfälle för att ladda om och samla ny energi inför kommande studier och projekt. Njut av tiden, stressa inte och ta nya tag till hösten istället.

Ha en riktigt fin sommar önskar vi på Inredningskurser!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page