... ...
top of page

VAR VILL DU INREDA?

Letar du efter inspiration till hur du ska inreda vardagsrummet? Vad du behöver tänka på när du ska inreda eller renovera badrummet? Eller hur du applicerar olika trender och stilar i hemmets olika rum?
 
Ta del av våra inredningslärares bästa tips och kunskap för hur du skapar en trivsam och harmonisk inredning utifrån hemmets alla rum.

Inreda vardagsrummet

10 TIPS NÄR DU INREDER VARDAGSRUMMET

Vardagsrummet kan man säga är husets hjärna – det är här det händer och det är här vi är aktiva på olika sätt. Vardagsrummet är där vi spenderas kanske mest tid, umgås med vänner och familj, spela sällskapsspel, där vi kan läsa och passa på att koppla av. Att få till inredningen så att det passar rummets alla funktioner kan vara en utmaning.

 

I det här inlägget ger våra inredningslärare dig sina 10 bästa tips på hur du inreder vardagsrummet.

Kökstrender_2022_48e2d6_a16a135499344c9e99c79082b9a9b2de_mv2.jpg

Inreda köket

INRED DITT KÖK INSPIRERAT AV KÖKSTRENDERNA 2022

Köket – hemmets hjärta. Där vi lagar mat, testar nya saker och umgås. Ett rum som behöver fylla sin funktion och tåla alla matlagningsexperiment. Precis som andra rum i hemmet vill vi såklart kunna uppdatera och anpassa inredningen med tiden samtidigt som det är viktigt att göra hållbara val för att öka livslängden på köket.

 

I det här inlägget ger vi dig tips på hur du kan uppdatera din köksinredning efter kökstrenderna 2022 utan att behöva byta ut och köpa nytt.

Inreda hallen

SÅ INREDER DU HALLEN – 5 SAKER ATT TÄNKA PÅ

Det första rummet vi möts av i någons hem är just hallen, ett rum som kanske gärna glöms bort och inte prioriteras stil eller inredningsmässigt. Oftast kan hallen vara liten ändå kräva en hel del förvaring och tålig inredning. Ett väldigt spännande rum och utmaning för en inredare.

 

Här ger vi några enkla tips på vad du ska tänka på när du inreder hallen gällande material som väggfärg och golv samt inredning och smarta förvaringslösningar. Låt oss ge vårt hem ett riktigt härligt första intryck!

ankermarkinterior.jpg
bottom of page