... ...
top of page

Min drömjul enligt Guldan

Hur spenderar vår lärare Guldan sin drömjul? Låt dig inspireras av ett minst sagt lockande förslag och önskelista!

Åh…om jag ska få drömma lite och skriva om min drömjul och göra en egen önskelista…(det var längesedan jag gjorde en önskelista – sedan jag fick barn har jag endast FÅTT önskelistor…lååånga önskelistor ; )…så skulle det kunna se ut så här… Jag skulle vilja packa bilen full av; vackert inslagna paket, god mat, mysiga varma kläder och gosiga innetofflor till hela familjen, sedan köra ut på landet till ett litet hus som är omgivet av träd och där marken är täckt av snö. Ett hus som doftar glögg och pepparkakor, och har en öppen spis som värmer både kropp och själ.  Att få umgås med min familj, gå långa promenader, utan varken tv eller mobiltelefoner… Ok där sa det ”POFF” och drömmen försvann…( hur får man en tonåring att lämna sin mobil hemma?!? ) 

Moodboard - Guldan
Önskelista - Guldan
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page