... ...
top of page

Lär känna vår kursdeltagare Carolin

Idag möter vi Carolin på bloggen. Carolin utbildar sig till inredare & homestagingkonsult hos oss. Hon gör just nu praktik hos Magnolia Design & inredning i Uppsala och under veckan kommer vi att följa henne under hennes praktikvecka via vårt konto -> @inredningskurser. Det får ni inte missa!

Kursdeltagare Carolin
Hemma hos Carolin

Hemma hos Carolin


Hur tycker du att det fungerar att läsa på distans? Fördelar? Svårigheter? Jag tycker det fungerar riktigt bra att studera på distans. I början var jag lite osäker på hur det skulle gå eftersom jag föredrar att plugga och ha en plats att gå till för att kunna träffa lärare och andra elever men det fungerar toppen! Jag är väldigt bra på att planera och det är nog det som gör att jag tycker att det fungerar bra, det gäller att man har självdisciplin. Självklart är det inte alltid lätt att studera på distans men lärarna är väldigt snabba på att svara när man har frågor angående t.ex. en uppgift och det är till stor hjälp. En annan fördel är även att jag kan jobba samtidigt vilket jag tycker är ett stort plus. Jag studerar på distans med 3 träffar och jag är så glad att jag valde utbildningen som har träffar. Efter varje träff känner man sig alltid extra peppad på att fortsätta plugga och man får så mycket ny energi. Jag rekomenderar alla som funderar på att gå denna kurs till certifierad inredare och homestagingkonsult att ni tar den med träffar. Man lär sig en hel del och man får chansen till att bolla ideer och prata om sådant man t.ex. tycker är svårt och jobbigt med andra kursdeltagare Inredningsstil/ar som tilltalar dig? Jag gillar en blandning utav olika stilar, modernt med inslag av orientaliskt och skandinaviskt. Det jag föredrar är ett stilrent, ombonat och mysigt hem med varma färger Vilka är dina favorit-inredningsbutiker? Indiska, Rum21, Bernhardssons, Åhléns och Bohem Vad fick dig att ta steget att utbilda dig inom inredning- och styling? Vad har du för råd till andra som funderar på att följa sina drömmar? Jag har alltid varit en väldigt kreativ person som älskar att skapa och hålla på med färg och form, jag kände att det var dags att göra någonting nytt och jag började söka på olika inredningsutbildningar och hittade då inredingskurser.se. Nervös som jag var med fjärilar i magen tog jag steget och anmälde mig till kursen. Var nervös över att plugga på distans, att plugga helt ensam utan att ha någon att bolla idéer med. MEN, det har gått väldigt bra även om man inte alltid har motivationen. Jag ångrar mig inte en sekund att jag började studera hos inredningskurser.se. Denna utbildning öppnar upp för så många nya dörrar och det är bara du själv som sätter gränserna och bestämmer om hur långt du vill gå! Lycka till!

Glöm nu inte att följa Carolin via vårt instagram-konto under veckan!

Ha en fin dag!

/Sofia

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Komentáře


bottom of page