... ...
top of page

Topp 6 Inredningstrender 2019

Utforska av nästa års inredningstrender för 2019 där vi inspireras av naturen. En värld fylld med varma toner, blockfärger, storblommigt och mycket mer!

1.Vi ser till maten och råvarorna och blir inspirerade. Behagliga, varma toner som rosépeppar röd, honungsgul, gräddfärgat och kaffe brunt i olika nyanser är en trend vi ser i 2019.


Inredning varma toner

2. Blockfärger, kontraster som rött och rosa, alltså motsatsen till ton i ton färger. Kombinationer som väcker intresse men ändå är i harmoni.


Inrednings blockfärger

3. Det nya gröna! Vi har i 2018 sett mycket av den dova, mörka gröna färgen. I 2019 blandas den upp med vitt och grått och blir ljusare, tänk pistage, mörk lime eller varför inte insidan av en avokado! Den nya gröna går mer mot pastell.


Grönt kök inredning

4. På tal om pastell som även det var stort i 2018 så håller även det i sig i 2019. Skillnaden är att vi nu lämnar de kalla blåa tonerna och rör oss mer mot rosa och lila, ljusa, ljusa pasteller.


Pastellfärgat kök

5. Storblommigt, även små blommor syns en del, men genomgående är stora blommönster synliga på både tapet och möbler. Om du inte vill tapetsera hela rummet är en fondvägg för att bryta av super fint med blom mönster!


Storblommig tapet

6. Naturligt. Trä, bambu och andra naturmaterial. Istället för att mixa färger och mönster, låt mixade naturmaterial tala och bidra till harmoni.


Inreda med naturmaterial

Det ser ut att bli ett härligt 2019 där vi kan njuta och inspireras av naturen, både i material och färger, men även 70 och 80 talen då poppiga kontraster får ta plats. Spännande!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page