Skandinaviska inredningsmässor du inte vill missa 2020!


Inredningsmässor Formex

Formex

Mässornas mässa för dig som är intresserad av inredning och design! Formex anordnas två gånger årligen, i januari och i augusti och har hållits sedan 1960. På Formex hittar du ca 800 utställare per mässa med produkter inom inredning, design, presenter, delikatesser, barnprodukter, mode och accessoarer. Här samlas nationella och internationella inköpare, agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och media från hela inrednings- och presentbranschen. Mässan har ca 20 000 besökare och är ett utmärkt tillfälle för dig som vill möta folk i branschen och samla inspiration i form av trendföreläsningar, workshops och föredrag.


För att köpa studentbiljett så krävs ett studentintyg – är du student hos oss kan du bara skriva till oss på hej@inrednignskurser.se så skickar vi dig ett intyg.


Var: Stockholm

Datum: 14 – 17 januari 2020

Hemsida: www.formex.se

Oslo Design Fair

Oslo Design Fair är uppdelat i fyra sektioner: Craft, Yarn & Fashion, Design & Interior Architecture, Food & Living och Home & Garden. En riktigt härlig blandning med andra ord! Utställarna är till största delen norska och i år är temat Impossible/Possible och bjuder in till att refletkera kring trender, miljö och vad vi tar in våra egna hem i form av material, konst och design.


Var: Oslo

Datum: 22 – 24 januari 2020

Hemsida: www.oslodesignfair.no

Stockholm Furniture & Light Fair

Stockholm Furniture & Light Fair har funnits sedan 1950 och firar i år hela 70 år. Detta firar man genom att bland annat hålla en utställning där man lyfter fram designklassiker från 50-talet till idag. I utställningen kommer ma  att skapa sju små rumsligheter där man visar upp äldre designklassiker tillsammans med  kommande klassiker som fortfarande är i produktion, en riktig dröm för oss design-nördar!


Utställningen skiljer sig från andra då 80% av utställarna representerar skandinaviska företag. Bland de 700 utställarna hittar du unik möbeldesign och belysning för både offentlig- som hemmiljö. Mässan har även etablerat plattformen Greenhouse, där oetablerade formgivare och designskolor får chansen arr visa upp sina prototyper.

Stockholm Furniture & Light Fair är en del av Stockholm Designweek där man anordnar mer än 400 events runt om staden för arkitekter, inköpare, inredare, influencers och press från hela världen.