... ...
top of page

Min drömjul enligt Anna


Moodboard - Annas jul

För mig tillhör julen barnen.


Jag minns själv hur härligt och förväntansfullt det var hemma hos mormor, där hela familjen samlades på julafton. Juletid var huset fullt av djur, släkt, tomtar och underbar julmat – ja, precis som det ska vara när man är liten. Dessvärre är min mormor död sedan länge, men hennes julkänsla lever kvar i mig som har lovat mig själv (och henne) att föra hennes julkänsla vidare.


Julen är en tid full av förväntan, omtanke och kärlek och även om fokus ligger på vår lilla familj idag, tänker jag mycket på de som inte har det lika bra. Julen är inte bara en tid för släktträffar och paket, utan också en tid då det blir så tydligt att det finns de som spenderar julen ensamma, på sjukhus eller inte har råd med julklappar till sina barn.


Varje jul skänker vi på Inredningskurser.se en summa pengar till de som behöver dem bättre än vi och denna jul var det svårare än någonsin att välja. Till slut föll valet på Barncancerfonden, som gör ett otroligt arbete med att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och stöd de behöver.


Det behöver inte vara mycket, men har du så att du klarar dig, ge en liten gåva du också, så att vi tillsammans kan hjälpas åt att bekämpa barncancer.


Min önskelista känns väldigt ytlig och oviktig i sammanhanget, men eftersom livet måste gå vidare trots att olycka i världen, och inredning är ett gemensamt intresse, ska ni också få ta del av min önskelista här nedan.


Jag, tillsammans med mina fantastiska medarbetare, önskar er en riktigt härlig och fin jul, med mycket kärlek och glädje.


Ta hand om varann idag ❤️

Anna


Önskelista Anna

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page