... ...
top of page

LOFT Sthlm söker senior inredare


Loft Sthlm söker inredare

LOFT Sthlm söker en lite mera senior inredare som kan skapa egna inredningar från början till slut.


Ett uppdrag kan bestå i att i dialog en befintlig kund ta fram ett visuellt förslag presentera detsamma och hålla kontakt med kunden, göra alla inköp beställningar såsom inköp i butik) och hålla en tidplan, hålla en budget och redovisa den. I alla våra projekt har vi (tyvärr) en rent kostnadsmässig tidsram att hålla oss till så det behöver vara en person som kan se möjligheter, konceptualisera och driva ett projekt på riktigt.


I de enklare inredningsuppdragen använder vi vårt egna hyreslager om ca 300 kvm i västberga, då tar man allt direkt från lagret och inreder ute hos kunden.

Personen som vi söker kommer att kunna få jobba med allt från privatkunder till visningslägenheter för byggbolag och stylingjobb för ex tidningsreportage. Hen behöver ha körkort och möjlighet att jobba längre dagar ibland då det krävs för att komma i mål med ett projekt. Jag skulle säga att det är de flesta inredares drömjobb…

Tillgång till bil finns för alla uppdrag och vi har marknadsmässiga löner med telefon, friskvårdsförmån etc.


Är du intresserad av detta jobb? Maila cv, personligt brev & arbetsprov (ex. på kollage, moodboard, elevationer och ritning i bildstil) till:

anna@inredningskurser.se

Tjänsten tillsätts löpande, så ansök direkt, eller senast den 14 juli 2017.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page