Jobb som inredare & stylist


2017-05-08 14.28.33
styling

Vad (eller vart om du vet specifikt) skulle du vilja jobba med efter kursen? – Jobbar nu som inredare & homestaging stylist! Verkligen kul 🙂 Skulle dock vilja pröva pĂ„ att jobba för en inredningstidning. Hur tycker du att det fungerar att lĂ€sa pĂ„ distans? Fördelar? SvĂ„righeter? (LĂ€ser du med trĂ€ffar kan du ocksĂ„ skriva fördelar med dessa samt vad dom ger jĂ€mfört med om du hade studerat helt pĂ„ distans) – I början av kurser jag var jĂ€tte taggad pĂ„ distans för att det finns sĂ„ mĂ„nga valmöjligheter och friheter i det. SĂ„ första terminen gick som smort och jag trivdes jĂ€tte mycket med mitt val. Jag valde distans med trĂ€ffar och det Ă€r jag ocksĂ„ vĂ€ldigt nöjd med. Även om trĂ€ffarna Ă€r fĂ„ sĂ„ fyller det ens motivation att trĂ€ffa kurskamrater och diskutera olika uppgifter med dem. Efter termin 1 tog jag semester och dĂ„ började jag halka efter och dĂ„ kĂ€ndes det sĂ„klart mindre bra med distans, jag blev mer och mer distraherad och jag hade redan fĂ„tt jobb som inredare sĂ„ jag var inte sĂ„ motiverad att plugga. Men jag tog tag i det efter sommaren och blev klar ganska exakt pĂ„ 18 mĂ„nader. Jag rekommenderar distans med trĂ€ffar, det gjorde sĂ„ himla mycket för mig och min motivation. Inredningsstil/ar som tilltalar dig? – Åh, svĂ„r frĂ„ga. Jag tycker att bostadens charm bestĂ€mmer stil. Dock sĂ„ Ă€r min personliga favorit skandinavisk. Jag Ă€lskar trĂ€. Olika nyanser av beige, grĂ„tt & vitt blandat med ljust trĂ€slag och en slĂ€ng betong kanske. Jag gillar ocksĂ„ ArtDeco vĂ€ldigt mycket, industristil kĂ€nns ocksĂ„ hĂ€ftigt. Dock som jag sa, bostadens charm och detaljer bestĂ€mmer stilen tycker jag. I min nya lĂ€genhet som jag köpt blir det ArtDeco! Vilka Ă€r dina förebilder inom inredning och/eller styling? – Maria KangĂ€rde Ă€r sĂ„ otroligt duktig och har en sĂ„n fantastiskt stilfull smak i inredning.

Favorit-inredningsbutiker? – DIS inredning, ROOM/habitat, Fogia & Plan ett. Och för mer budget affĂ€rer Ă€r det: H&M home, Rum21 & Ellos.

IMG_0734

Vill ni se mer av min vardag, mina stylingobjekt & min inredningsinspiration fÄr ni gÀrna följa mig pÄ instagram. DÀr heter jag: @madelejnes

17 views0 comments