... ...
top of page

Guldans önskelista – summer to-dos

Älskar att göra listor, bocka av och planera – min önskelista den här sommaren är mer en ”att göra lista” som jag ÖNSKAR jag får gjort under min semester. Har en lååååång lista med inredningsprojekt som jag vill fixa hemma – nu under sommaren – men hur får man dels tiden att räcka till men också resten av familjen att tycka det är lika kul och nödvändigt med inredningsprojekten som en själv…? Fast när jag tänker efter, nej de behöver inte hjälpa till jag gillar faktiskt att fixa det själv, få lite egentid med dofter av målarfärg, kaffe och sommarregn – LYCKA! Längst upp på min lista är att måla om våra köksluckor – vill måla dem mörkgråa…och hittade en inspirationsbild på ett kök från Marbodal med inbyggd odlingsinredning för växtlådor… det är ju perfekt när man bor i lägenhet och älskar att odla….VILL HA!


Mörkgrå köksluckor

Nästa punkt på min ”Att göra” lista är att fixa vår balkong. Just nu har sonen stora odlingslådor här med tomater, morötter och jordgubbar… kul men inte så snyggt : ) Och skaffar vi odlingskåp i köket så kan vi äntligen använda balkongen för mysiga sommarkvällar istället. Tänker mig att balkongen ska vara som en oas i vårt annars ganska så minimalistiskt inredda hem…massor av textilier, grönska och stämningsbelysning. Jag vill platsbygga en bänk/soffa med ett sittdjup på 70cm och inbyggda blomlådor bakom soffryggen mot väggen för att få in mer grönska men som inte tar plats. Det är lite svårt att förklara med text, så jag visar med en elevation ; )


Elevation balkong inspiration

Min inspiration för balkongen fick jag när vi var i Kroatien förra året och gick förbi detta fantastiskt fina lilla caféet! Jag skulle kunna sitta där heeeela sommaren – läsa en massa feelgood böcker och dricka islatte… snart hoppas jag att jag kan göra det här hemma istället på vår egna lilla oas : )


Inspiration balkong

Önskar alla en superfin sommar – och glöm inte att ta inspirationsbilder var ni än är för era inredningsprojekt framöver ; ) Njut, vila och ta hand om er! Kram! Guldan : )

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page