... ...
top of page

Amazing Interior söker stylist i Sthlm

Vill du jobba extra som stylist och brinner för inredning, design och styling? Är du självgående, flexibel och har en säljande personlighet? Då har vi jobbet för dig!


Hur ser dina arbetsuppgifter ut?

Dina arbetsupggifter kommer bestå I att självständing driva homestylingprojekt från planering av uppdraget till slutfört projekt. Detta innbär mer konkret att du kommer att jobba med packning av stylingföremål, hantera transportfirmor samt genomföra själva stylinguppdraget. I arbetsuppgifterna kommer även att ingå återtag av bostäder, uppackning, återbesök i visningsbostäder inför visningar, administration kring mäklare och säljare med nycklar, addresser etc


Vem är du?

Du har utbildning motsvarande gymnasienivå, gärna inom inredning och design Egen företagare, gärna inom inrednings- stylingbranschen och vill ha extra timmar Önskvärt att du har körkort och bil Erfarenhet av kundkontakter är meriterande.


Vad?

Extraarbete du behöver kunna fakturera genom eget företag Ett självständigt och kreativt arbete Flexibla arbetsdagar, där du själv har inflytande över arbetstimmar etc. Amazing Interior är ett homestyling- och inredningsföretag med kontor och visningslokaler på Karlavägen i Stockholm. Vi samarbetar med mäklare främst i Stockholms innerstad samt genomför inredningsprojekt.


Intresserad av att söka?

Maila CV & personligt brev till Sara Söderberg på sara@antiqvm.com

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page