... ...
top of page

All we want for Christmas is…

Vår favorit högtid Julen är på ingång och självklart har vi våra önskelistor redo, kanske kan de vara till inspiration på julklappar till en vän eller rentutav till dig själv? Här kommer vår önskelista från oss på Inredningskurser!


Statement matta

Statement mattor är stort i 2019, vi önskar oss den här designad av Berit Mogensen Lopez från Bolia, som har flera fina till bra pris.

Statement matta BoliaLjuvlig keramik

De här fantastiska kopparna från studio Arhojs Tokyo series är högt på önskelistan på kontoret, se hela kollektionen här!

Arhoj Tokyo mugg


Skapa harmonisk miljö hemma

Boken ”Konsten att städa” från Marie Kondo, vår all time favoritbok som lär dig hur du städar och skapar en harmonisk miljö hemma. Du hittar den här!

Konsten att städa Marie Kondo


Frasiga Ekologiska Lakan

Svenska företaget Midnatt lanserar två nya färger av sina krispiga lakan i ekologisk bomull. Sova bekvämt med gott samvete? Ja tack!

Lakan från MidnattYogaretreat på Österlen

Att ta hand om kropp och själ är A & O för oss för att kunna vara kreativ, närvarande och lycklig. Infinity Yoga håller yoga retreat där vi lär oss om känslohantering, samtidigt som vi får vara kreativa i en lugn miljö. Som balsam för själen!

Yoga retreat
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page