All we want for Christmas is…

Vår favorit högtid Julen är på ingång och självklart har vi våra önskelistor redo, kanske kan de vara till inspiration på julklappar till en vän eller rentutav till dig själv? Här kommer vår önskelista från oss på Inredningskurser!


Statement matta

Statement mattor är stort i 2019, vi önskar oss den här designad av Berit Mogensen Lopez från Bolia, som har flera fina till bra pris.

22-124-01_2523Ljuvlig keramik

De här fantastiska kopparna från studio Arhojs Tokyo series är högt på önskelistan på kontoret, se hela kollektionen här!

sip_grey_powder_box_1


Skapa harmonisk miljö hemma

Boken ”Konsten att städa” från Marie Kondo, vår all time favoritbok som lär dig hur du städar och skapar en harmonisk miljö hemma. Du hittar den här!

8e3323e0d8edeec0_org


Frasiga Ekologiska Lakan

Svenska företaget Midnatt lanserar två nya färger av sina krispiga lakan i ekologisk bomull. Sova bekvämt med gott samvete? Ja tack!

midnatt_5c04f30dddf2b302e5b978e4Yogaretreat på Österlen

Att ta hand om kropp och själ är A & O för oss för att kunna vara kreativ, närvarande och lycklig. Infinity Yoga håller yoga retreat där vi lär oss om känslohantering, samtidigt som vi får vara kreativa i en lugn miljö. Som balsam för själen!

83553349-SxfJc
1 view0 comments

Recent Posts

See All