Veckans feng shui-tips - målad trätrappa

Bild från House to Home


 
Dagens feng shui tips gäller målade trappor. Alla tycks måla trappor vita nu & det är ju otroligt vackert. Om man har en rak trappa kan man göra som trappan på bilden ovan – då flödar energin inte så snabbt. Otroligt fint tycker jag, men passar kanske bäst in i New England- eller sekelskiftes-stil.
Detta med feng shui är inte så lätt för alla att greppa. Jag hade några chattar med en gullig kursdeltagare, J, som berättade att hon hade otroligt svårt för detta. När man arbetar med detta dagligen så är det svårt att glömma, men det kan faktiskt te sig mycket märkligt för många.
Ni som tycker att det är svårt bör fokusera med på inredningsbiten i feng shui & se det naturliga flödet, färgsättningen & möbleringen. Man inser rätt snabbt att man ofta möblerar enligt feng shui utan att tänka på det.
När man arbetar som inredare kan det vara bra att ha feng shuin i åtanke. Man behöver inte prata feng shui med kunden, men man ska ju skapa en harmonisk miljö åt kunden och då är det bra att ta hänsyn till feng shui vad gäller olika delar. Jag har alltid med det i mitt tänk när jag arbetar med inredningsuppdrag, det kommer liksom naturligt.
Jag hoppas att ni får en fin torsdag,
 
Anna
 
 

Dela inlägget