Unik sänggavel


När ni hittar bilder & butiker som ni älskar bör ni spara dem i en mapp. Det har sagts förut, men tål att sägas igen – gör en mapp på datorn & spara bilder ni hittar på nätet. Spara dem sedan efter vad det är – t.ex. sovrum – sänggavlar.
När jag för ett tag sen skulle plocka fram en sänggavel till en kund, med stora krav vad gällde natur & wabi sabi hittade jag till min förtvivlan endast sänggavlar som var allt annat än vad kunden ville ha. Därför startade jag en jakt på sänggavlar.
Sänggavlar är något som är rätt svårt att hitta – om man vill ha något som är lite annorlunda. Jag har desperat letat efter en sänggavel från Lexington som jag såg för några år sedan, men inte köpte – såklart. Nu har jag fått reda på att de inte tillverkas längre – såklart. I min jakt på sänggavlar hittade jag den häftiga sänggaveln i drivved som ni ser på bilden ovan. Hur -häftig-som-helst.
Ni som är pyssliga och är mycket ute i naturen kan nog tjäna en ordentlig hacka om ni börjar tillverka dessa. Då har jag många köpare, mig själv inkluderad.
Om inte – hittar ni fina sänggavlar på www.sänggavel.se
Ha en fin dag!

Dela inlägget