Tips för homestaging i oktober

Image
Att jobba med en homestaging denna tiden på året är spännande. Snacka om möjlighet att verkligen göra ett intryck på en potentiell köpare och skapa en härlig och höstig atmosfär. Speciellt bra är det såklart om man kan ordna visning på kvällskvisten, när det börjar bli lite mörkt. Entrén är nästan det allra första man ser på en visning & därför gäller det att skapa en bra känsla här som köparen kan ta med sig in i huset.
Det sägs att alla pumpor går att äta, även de som säljs som prydnadspumpor, men det känns bäst att handla dessa ekologiskt tycker jag, då vet man att det inte är en massa bekämpningsmedel (vet man?). Det gäller vare sig man ska äta den eller sitta och skära i den tillsammans med barn, tycker jag. Ska den ätas är det bäst att välja hårda & tunga pumpor.
Image
Här ser in en bild på sådana pumpor vi brukar göra, en av dem iallafall. Har man barn är ju detta ett säkert kort. Det kan dock vara lite svårt att få till, men det allra bästa är att kolla igenom kökslådorna. Gamla köksredskap som man fått av mormor eller farmor kan komma till nytta när man arbetar med pumpor.

Dela inlägget