The Holiday - inredning

The Holiday - inredning

När jag tittar på film börjar jag ofta fokusera på inredningen istället för själva filmen. Det är otroligt bra inspiration att se filmer & jag har mina favoriter.
Just nu letar jag inspirationsbilder från serien ”Suits” som inte bara är en fantastisk serie utan även bra inspiration, speciellt för kontor.
Bilden här är från The Holiday, en film som säkert alla inspirerats av. Här ser vi sovrummet i Iris lilla hus. Lägg märke till alla detaljer, hur tavlorna är hängda, hur sängens fotände är förlängd, antalet lampor, vedkorg, färgsättning, storlek på matta etc. Man kan lära sig mycket av en enda bild om man lär sig göra bra och grundliga analyser. Detta går vi ju igenom i våra inredningskurser, men det tar ändå tid att lära sig se & att lära sig analysera.
Huset i filmen är för övrigt, ja jag är ledsen att göra er besvikna, helt uppbyggt från grunden bara för filmen. Jag ska visa bilder på detta också en annan dag.
Tills dess – låt er inspireras av film!

Dela inlägget