Sommarens utemöbler del 1 - franska pärlor


Grythyttan & Fri form i alla ära, men om man känner sig lite extra lekfull & vill få in färg i trädgården tycker jag att man ska titta lite extra på Fermob som gör de fantastiska stolarna ovan.
Fermob är ett franskt företag som tillverkar utemöbler. Ni som bott i (eller känner till) Paris känner säkert igen deras stolar Luxembourg, som fyller hela Jardin du Luxembourg. De finns i en variant som är lite mer solstols-aktig & är extremt skön att sitta i.
Är man lite mer romantiskt lagd ska man titta åt kollektionen 1900. Svenssons i lammhult har precis öppnat i Malmö, men har valt att inte ta in denna kollektion (förutom en gunga) vilket jag finner lite märkligt & tror är ett stort misstag. 1900 är en HELT underbar kollektion som ska få förgylla vår trädgård i sommar. Och olika färger såklart, man måste ju våga blanda lite.
Fermob har 24 olika färger att välja mellan & dessa byts ut varje år – ja inte alla så klart, men några. På www.fermob.com kan ni gå in och se samtliga modeller samt göra en egen planering av uteplats i deras 3d-program – låt er inspireras!

Dela inlägget