Inredningsuppdrag: Inreda Bianca Ingrossos kontor på CAIA Cosmetics

"Vi vill ha en inredning långt ifrån den klassiska kontorskänslan och fyllt med bra energi och harmoniska material och färgsättning". Så lät det när vår före detta elev Maja fick uppdraget att inreda kontoret till CAIA Cosmetics och Bianca Ingrosso.

Om projektet

Efter sin utbildning till Certifierad Inredare & Homestagingkonsult började Maja Persson från Norrland jobba som stylist hos Styled By Dahl i Stockholm. Du kan läsa mer om Maja och jobbet som stylist i vårt blogginlägg här. Maja har gjort flertalet imponerande stylingar och inredningar efter det, den senaste för Bianca Ingrossos sminkmärke Caia Cosmetics i samarbete med Royal Design.

I projektet hjälpte Maja till att göra research med att ta fram möbler, textiler och detaljer till kontoret. Önskemålet var att få en ”hemma hos CAIA” känsla och långt ifrån den klassiska kontorskänslan. Se Bianca och Maja diskutera projektet och inredningen i videon här nedan:

 

 

Bilder inifrån kontoret:

 

 

 

Drömmer du också om att jobba som inredare? Läs mer om vår utbildning Certifierad Inredare & Inredningsstylist här. Anmäl dig idag och ta ett steg närmare ditt drömjobb!

Dela inlägget