Så lyckas du

948fece11e6581f2e93c57d0a641c9c1…med kursen, med företagande, med livet. Det finns 5 saker som framgångsrika människor har gemensamt, som vi instämmer i helt & det vill vi såklart dela med oss av. Ni som går kurser hos oss med träffar har fått höra detta från oss innan.
1. Misslyckas, reflektera & gör bättre. Var inte rädd för att misslyckas – man lär sig mycket mer av ett misslyckande än av att hela tiden lyckas. Alla framgångsrika människor har misslyckande i bagaget.
2. Möt dina rädslor. Var inte rädd för att konfrontera det du är rädd för. Genom att trotsa dina rädslor och göra det du är rädd för växer du som människa och kommer att bli medveten om dina egna krafter. Just do it.
3. Öva på självdisciplin. För att lyckas måste du jobba och jobba och jobba. Du ger inte upp, även om det inte ger något resultat förrän efter flera månader, eller år. Till slut skördar du frukten av ditt arbete, för den kommer, förr eller senare. Har du bestämt dig för att ringa 5 nya kunder i veckan, fortsätt med detta även om det inte ger resultat – var disciplinerad. Ge inte upp.
4. Sov. Detta handlar också lite om självdisciplin – du måste se till att få tillräckligt med sömn så att du orkar hålla på länge, det är ingen mening med att skynda på för att snubbla innan målsnöret. Nej, bättre att skynda långsamt. Respektera dig själv, ta hand om dig och sov de timmar du behöver så att du orkar hela vägen fram.
När du sover tillräckligt får du mer energi & den behövs för att möta de problem som dyker upp när du driver ett eget företag, när du arbetar med inlämningsuppgifter eller löser problem som dyker upp i din vardag.
5. Dela med dig. De mest framgångsrika människorna är de som ständigt ger. Ger av sin kunskap, sin inspiration, glädje etc. Framgång beror på hur vi agerar med andra människor & hur mycket vi ger.

What IF you fly?

Dela inlägget