Praktikanter med intresse för inredning och design

Förra veckan blev vi kontaktade av Sofia Nihlén, från företaget Vallonia i Stockholm. De söker nu 2-3 st praktikanter och ville kolla om vi hade elever som var intresserade.
Nybrogatan 1 (1)
Vallonia är ett nystartat livsstilsföretag med lokaler i centrala Stockholm, som med stor passion och engagemang har tillhandahållit såväl design-produkter som konsultationer till nöjda kunder över hela Sverige sedan hösten 2016. För att bibehålla en stark tillväxt på en konstant förändringsbar marknad krävs det att vi fortsätter att ligga i täten när det kommer till service, kvalitet och framförallt innovation. Vi söker därför 2-3 st. studenter som kan komplettera Vallonias sammansvetsade team under 1-5 månaders praktik med goda möjligheter till vidare anställning.
Vi tror att du som söker;
– Har en avklarad gymnasieutbildning
– Strävar efter att utvecklas såväl personligt som karriärmässigt
– Har en dröm om att få arbeta med design, inredning eller arkitektur
– Har goda sociala färdigheter, är serviceorienterad och duktig på att skapa relationer
– Motiveras av problemlösning och ett högt arbetstempo
Utbildning eller arbetserfarenhet inom inredning, design eller arkitektur är meriterande.
Rollbeskrivning
Då Vallonia just nu befinner sig i en kraftig tillväxtfas kan dock arbetsuppgifterna variera, vilket öppnar upp för möjligheter till att arbeta med allt ifrån inredning, försäljning och kundsupport till marknadsföring. Från dag ett ser vi till att dina arbetsuppgifter speglar dina kunskaper och förmågor, som i sin tur kompletteras löpande i form av utbildning samt under vägledning.
Tjänsten är en praktikplats med flexibla arbetstider.
Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt, enligt överenskommelse.
Låter detta som en tjänst för dig?
Skicka din ansökan (CV samt personligt brev) till sofia@vallonia.se. Vi intervjuar löpande och sista ansökningsdatum är 2016-04-28.
För frågor om tjänsten vänligen skicka ett mail till sofia@vallonia.se.                       Välkommen med din ansökan!
Sankt göransgatan 1.png
Erstagatan

Dela inlägget