Linnéa startade eget under kursen

Linnéas ord kring sin färgsättning och produktval

Inredningen på nedervåningen går i grått och rosa. Och kring matplatsen målades en ljusgrön kulör för att skilja mellan vardagsrum och matplats. Soffan är från Meli Meli. Matbordet är från Hay och stolarna från Kartell. Övervåningen är inredd i aningen mörkare kulörer för att ge en mer ”hotellig” känsla.. Kulören på övervåningen är Add Simplicitys Greige. Sänggaveln kommer från Meli Meli. Textilier spelar en stor roll på övervåningen för att skapa en trygg och ombonad känsla. På nedanvåningen tapetserades mitt-pelaren med William Morris ”The Brook” för att ta in naturen och förstärka det genuina.

Vad gör du idag?

Idag driver jag House By Stark AB. Jag arbetar med varumärkesbaserad inredning. Det vill säga att jag gifter ihop min bakgrund inom marknadsföring och kommunikation med mina nyvunna kunskaper inom inredning. Jag hjälper företag att inreda utifrån varumärket, allt kommunicerar, allifrån vilka tidningar kunden har i väntrummet till inredningen. Så vad vill kunden säga med sin inredning? Hur ska det kännas att komma till företaget? Harmoniserar det gentemot andra kanalar som hemsida, broschyrer osv. Just nu gör jag två projekt på Väderstad AB, en matsal i kundcentrat och ett gym för medarbetarna.

Känner du att du haft nytta av det du lärt dig på kursen?

Kursen har varit fantastisk på alla sätt och gett mig en mycket bra grund att stå på. Om jag hade inrett huset idag nu när jag är klar inredare, hade jag kanske gjort några saker annorlunda. Men på det stora hela är jag väldigt nöjd och jag tycker att jag nådde målet att ge huset en själ. Under kursen pockade särskilt lektionen Feng Shui på min uppmärksamhet. En lektion som jag hade mycket nytta av när jag planerade för möbleringen och ger många nycklar till att skapa en harmonisk inredning. Samtidigt som jag försökte tänka att olika delar av huset ska ha alla element representerade. Belysningens vikt och hur det kan ta en inredning från zero till hero var också en ögonöppnare.

Linnéa läste Certifierad Inredare och Homestagingkonsult, på distans utan träffar.

Nedan följer bilder på projektet Vallastaden, utfört av House By Stark AB.

8 views0 comments