VÅRT TEAM

/

Vi har världens bästa jobb. Att få utbilda och stötta våra elever att nå sina drömmar är det vi arbetar med varje dag. Det har vi gjort i drygt 15 år och är idag Sveriges största utbildningsföretag inom inredning och den rekommenderade utbildningen av många av de stora inredningsföretagen. Sedan år 2020 finns vi även i San Fransisco, USA, där vi levererar utbildningar till den amerikanska marknaden.

 

Vårt kompetenta och härliga gäng finns tillgängligt för att hjälpa dig inför, under och efter dina studier. Det är oss du kommer att möta på träffar, webbträffar, i feedback, mail, telefon och chatt. 

Anna

GRUNDARE & VD

Brinner för att skapa framtidens hållbara arbetsplats, där glädje, kreativitet och flexibilitet får flöda. Ägnar fritiden åt att vara ute i naturen med familjen, brygga kombucha eller byggnadsvårda sitt sommarhus från 20-talet.

Fun fact: Hängiven padelfantast och spelar minst en timme

padel per dag.

Hanna

LÄRARE
UTBILDAD MODEDESIGNER

Skapande, hållbarhet & välmående – det är Hannas filosofi. Efter många år inom mode & nutrition har hon landat hos oss. Förutom inredning ägnar hon tiden åt träning (gärna volleyboll) eller illustration.

Fun fact: Har ett tjugotal kombucha-batchar men drömmer om att
brygga eget öl!

Felicia

LÄRARE
UTBILDAD INREDARE & ARKITEKTSTUDENT

Felicia jobbar hos oss sidan om arkitektstudierna där drömmen är att kunna kombinera de båda. Förutom att umgås med sambo & hunden Yoshi är hon attraktionslagens största förespråkare.

Fun fact: Som liten samlade hon "mullijucker" på crosstävlingar att
bygga figurer med.

Josefin

MARKETING MANAGER

Om du hänger på vår Instagram har du säkert stött på Josefin. Tidigare har hon studerat marknadsföring i London. Förutom att skapa innehåll spenderar hon gärna helgerna med bakning & tar långpromenader med en härlig podcast.

Fun fact: Kan spela allt från Bach till filmmusik på tvärflöjt!

Magdalena

LÄRARE
UTBILDAD INREDARE & MODEDESIGNER

Magdalena är en glad, kreativ själv med rötter inom konst & musik. Tidigare har hon arbetat som Inredare på IKEA samt som Modedesigner. Fritiden spenderas gärna med yoga, löpträning eller något kreativt.

Fun fact: Har designat skinnbrallor till legendaren & "bäst klädd
utnämnda" Titiyo!

Marie

LÄRARE
UTBILDAD INREDARE

Marie är vår humoristiska dalkulla som tar det mesta med ro. Tidigare har hon studerat inredning i Australien och jobbat i Luxemburg. Marie spenderar gärna dagarna vid havet när vädret tillåter eller tar sig ut på en ridtur.

Fun fact: Har tävlat i
samojed-SM i drag!

Guldan

LÄRARE
UTBILDAD INREDARE

Guldan älskar att organisera och skapa miljöer som gör livet enklare. Hon är den som håller ordning på oss alla på kontoret. På fritiden läser hon feelgood-böcker & illustrerar grafiska teckningar.

Fun fact: Kan hitta kreativa lösningar
på alla sorters problem!

Madeleine

LÄRARE
UTBILDAD INREDARE

Drivna Madeleine med erfarenhet inom inredning, som hon har studerat i Australien, bidrar hon med en bred kunskapsbas. Fritiden spenderas gärna med att renovera gamla hus.

Fun fact:  Imponerar gärna med hemlagade koreanska rätter.

Ingela

KOORDINATOR

Ingela är oftast den första du får kontakt med hos oss. Med erfarenhet inom kundservice ser hon till att våra elever känner sig omhändertagna. På fritiden spenderar hon gärna tid med familj & vänner eller fixar i stugan.

Fun fact: Finna fula grejer och skapa något vackert på en liten summa pengar.

Vill du komma i kontakt med oss?

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor – vi älskar att höra ifrån er! Vi finns tillgängliga på chatt, telefon 040-511 311 eller mail hej@inredningskurser.se.