Om oss

År 2005 bestämde Anna sig för att göra verklighet av sin dröm och startade upp ett inredningsföretag för att få jobba med sin passion och få mer kreativitet och frihet i sitt liv. Idag är vi åtta stycken inredare med gemensam passion - att utbilda Sverige i design och inredning!

Våra utbildningar är för dig som vill skapa kreativa miljöer för företag & harmoniska drömhem för privatpersoner. Vi lägger stort fokus på övningar och feedback för att du ska få öva mycket och få med dig bra arbetsprover när du kommer ut och ska söka jobb & arbeta med inredningskunder. När du läst hos oss ska du känna dig kompetent och redo att ta dig an din nya yrkesroll. Vi tror att ingen dröm är för stor för att göra verklighet av, det enda som krävs är mod och stöd på vägen och där hjälper vi gärna till.

Sedan 2005 har vi brunnit för att föra vår kunskap vidare till våra inredningsintresserade elever. Idag är vi Sveriges största och mest populära utbildare inom inredning – något vi är väldigt stolta över.

Tveka inte att kontakta oss, så berättar vi hur vi kan hjälpa dig på vägen mot ditt nya drömyrke!

Läs mer om våra kurser och utbildningar här.

Anlita oss

Vill du hyra in oss för en föreläsning eller inredningskonsultation? Tveka inte att kontakta oss!

Vill du har hjälp med ett inredningsprojekt eller kanske skulle du vilja att vi kom och föreläste på en konferans, frukostseminarie eller liknande?

Vi erbjuder inredningskonsultationer inom allt från offentlig miljö till privata hem samt håller föreläsningar inom bland annat:

 • Materiallära
 • Färgsättning
 • Ljussättning
 • Offentliga miljöer
 • Inspirations- och trendföreläsningar

Hör av dig så hjälper vi dig att utefter dina behov.

Kontakta oss här!

 

Podcasts

Ibland är vi även med i podcasts och pratar om allt från inredning till entreprenörskap. Här nedan kan du lyssna på de olika avsnitten.

Life With Hoof Barkenbom

Designtalk med Sundling/Kickén

 

Press

Pressmeddelanden

 

 

 

Kontakta oss

hej@inredningskurser.se

Öppettider:  Vardagar 8:00 — 17:00

Telefon: 040 — 511 311

Chatt: längst ner till höger på sidan

 

 • Anna

  Grundare & VD Brinner för att skapa framtidens hållbara arbetsplats, där glädje, kreativitet och flexibilitet får flöda. Ägnar fritiden åt att vara ute i naturen med familjen, brygga kombucha eller byggnadsvårda sitt sommarhus från 20-talet.

  Utbildad Inredare och Civilekonom

 • Guldan

  Lärare Grafiska former, ordning & reda och tidiga morgnar är Guldans ledord. Guldan är utbildad inredare och har stor erfarenhet från kundservice. Med ett stort hjärta håller hon reda på oss på kontoret!

  Utbildad Inredare

 • Magdalena

  Lärare Vår alldeles egen yoga girl som gärna påbörjar dagen tidigt med yin yoga och en grön smoothie. Maggie, som hon också kallas, är utbildad inredare och designer och vi är väldigt glada att vi lyckats norpa henne från IKEA, där hon arbetade innan hon kom till vårt glada gäng.

  Utbildad Modedesigner & Inredare

 • Hanna

  Lärare Hanna brinner för hållbarhet, välmående och fysisk aktivitet. I hennes kunskapsbank hittar du allt från hur våra miljöer till maten vi äter blir en del av vår livsstil. På fritiden hittar du henne förmodligen teckna, utöva någon sport som beachvolleyboll eller klättring, göra loppisfynd eller vänta på ett gott skratt med vänner.

  Utbildad Designer och Nutrionista

 • Madeleine

  Lärare Madeleine har en förkärlek till klassisk design, skapande av sinnesstimulerande miljöer och har ett otroligt driv! Under sina studier i inredningsdesign på R.M.I.T så blev hon parallellt tränad av inredaren Stuart Rattle i Australien. Madeleine är den på kontoret som brinner mest för Feng Shui!

  Utbildad Inredningsdesigner och Dekoratör

 • Marie

  Lärare Marie är mycket krut i liten förpackning, vår humoristiska dalkulla som tar den mesta med ro! Tillsammans med Madeleine har hon studerat inredningsdesign i Australien. Marie den som håller koll på oss på kontoret och gör det med bravur, vi vill inte tänka på vart vi hade vart utan henne!

  Utbildad Inredningsdesigner och Dekoratör

 • Malin

  Marketing Manager Surf, sol, skratt, kommunikation och yoga, det är livets mening enligt Malin. Hon har spenderat många år på resande fot som frilansande kommunikatör på bl.a. Aruba, Nya Zeeland, England och Sri Lanka där hon nu samlat på sig tillräckligt med sol för att rota sig i Malmö.

  Utbildad Kommunikatör

 • Felicia

  Lärare Arktiektstuderande, hundälskande och en av världens mest positiva människor. Felicia är utbildad inredare och arbetar parallellt med plugget i Lund. Hon är också en av attraktionslagens främsta förespråkare.

  Utbildad Inredare och läser just nu 3:e året till arkitekt i Lund