Madeline Weinribs fantastiska mattor

Image

Snygga, bra mattor är något jag tycker att ni som läser till inredare verkligen ska se till att spara i er ”Matt”-mapp när ni stöter på dem. Mattor gör så mycket för ett hem, både vad gäller känsla och uttryck och är ett enkelt sätt att få in färg & mönster. Det börjar komma fler och fler intressanta mattor och jag tänker tipsa er om två av mina favoriter här nedan.

Jag älskar Madeline Weinribs mattor. En ser ni på bilden här ovan. De är verkligen helt underbara, men säljs inte här, tyvärr, utan i USA. Motsvarigheten är svenska Chhatwal Jonsson. Skriv upp dessa, spara gärna inspirationsbilder & ta fram och kolla igenom när ni arbetar med era projekt.

Spenderade också en del tid idag på blocket för att hitta en möbel åt en kund & där finns verkligen möbler som man kan göra mycket med – om man har tid. 

Ni som bor i Stockholm t.ex. Fåtöljen HÄR finns på Kungsholmen & bortskänkes – hör ni, bortskänkes? Så om det finns någon som är en klippa på att tapetsera möbler kan ju klä denna i ett läckert smaragdgrönt sammetstyg.

Dela inlägget