Linnetyg - tidlöst och vackert

Linne, linne, linne.. jag är helt förälskad i linnetyg tror jag. Man ser det mer och mer i hemmen, butikerna & webbshopparna. När man väl börjat inhandla vill man bara ha mer för det funkar ju på så många olika delar av inredningen. Påslakanset, gardiner, klädslar till stolar, sofföverdrag, kuddar o.s.v. – visst är det så himla fint? Kan man ha för mycket linne? Den lätta och skrynkliga känslan ger ett tidlöst och vackert intryck som man inte kan annat än tycka om. Sådär naturligt, slarvigt snyggt. Ja, ni förstår hur jag menar.
cdn.stureplan.se
Det känns också väldigt hållbart med linne då det är något som alltid funkar och som man inte tröttnar på lätt, vilket jag gissar är p.g.a. det tidlösa uttrycket. Det är också oftast enfärgat och inte något som direkt sticker ut i inredningen utan snarare smälter in och höjer hela rummet bara genom ”att finnas där”. Det kan liksom inte gå fel med linne.
inreda.com
Vad som framförallt är inne med linne just nu är påslakan. Det är både skönt & behagligt och även så extremt fint att bädda med. Återigen, sådär naturligt, slarvigt snyggt. Det bästa med linne är också, att det blir bara finare och finare ju mer det används och det spelar nästan ingen roll hur slitet det blir, det är en del av charmen.
pinsta.com

bild 1 från: cdn.stureplan.se

bild 2 från: inreda.com

bild 3 från: pinsta.com

IMG_0074

Dela inlägget