Lär känna vår medarbetare Marie

Ni är säkert många som är nyfikna på vilka vi är, både ni som läser hos oss och ni som kontaktar oss och är intresserade av våra kurser. Vi kommer därför att presentera oss som arbetar på inredningskurser lite närmare. Först ut är Marie!
la%cc%88r-ka%cc%88nnaÅlder: 36

Bor: Hus i Åkarp

Familj: Sambo och 2-årig dotter

Utbildning: Inredningsdesign & dekoration på RMIT University/Royal Melbourne Institute of Technology
Tidigare arbetat med: Dekoratör för ett event-företag i Luxembourg där jag fick dekorera för stora företagsfester och cocktailpartyn. Har jobbat på IKEA i Melbourne, både på sälj och med inredningsteamet. Har även jobbat deltid på en inredningsbutik i Malmö
Arbetat på inredningskurser sedan: Sommaren 2016
Ansvar/roll på inredningskurser: Lärare, support och inredare
Favoritfärger: Vitt, olivgrönt, svart, grått, rosa (dusty pink) och andra dova färger
Inredningsstil/ar som tilltalar dig: Gillar den klassiska öst-amerikanska Ralph Lauren-stilen. Och Art deco är fantastiskt – gillar den lyx & glamour som är typisk för stilen. Och den gustavianska stilen är också så fin! Gott & blandat med andra ord:)
Förebilder: Sofia B. Tretow har blivit en favorit! Gillar även Jonathan Adler, Kelly Hoppen och Malene Birger
Favoritbutiker: Oscar & Clothilde, Vasahem, Illums, Newport Home, Lexington och Gant Home
Gör helst på fritiden: Inreder;) Umgås med familj och vänner, reser, tränar och rider gärna när jag får tillfälle. Gillar hav, bad & strand!
Vad fick dig att vilja jobba inom inredningsbranschen? Intresset, jag har alltid varit intresserad av inredning och gillar att bli inspirerad av vackra inredningar och miljöer.
hemma-hos

Dela inlägget