Lär känna vår medarbetare Guldan

Den här veckan skall ni få lära känna vårt senaste tillskott i inredningskurser-gänget, nämligen Guldan! Guldan har utbildat sig till inredare & homestagingkonsult hos oss och redan första gången hon kom till oss fick hon känslan av att här vill jag jobba! Tänk att det blev så, underbart!
la%cc%88r_ka%cc%88nna_guldan
Ålder: 39
Bor: Lägenhet i Malmö
Familj: Man, 15-årig dotter, 10-årig son och katten Simba
Utbildning: Certifierad inredare & homestagingkonsult
Tidigare arbetat med: Försäkringsrådgivare
Arbetat på inredningskurser sedan: Sommaren 2016
Ansvar/roll på inredningskurser: Lärare, support och inredare
Favoritfärger: Älskar senapsgult, plommonfärg och mörkgrönt.. alla höstens färger i kombination med svart/vitt & grått (grått som en mysig grå höstdag)
Inredningsstil/ar som tilltalar dig: Jag älskar retro (50- och 60-tal) tillsammans med det nordiska stilrena, med en touch av minimalism
Förebilder: Isabelle McAllister, Pella Hedeby, Jannice Wistrand och Sofia B Tretow
Favoritbutiker: Jag gillar att gå runt i secondhand-butiker (lycka är att hitta en gammal ljusstake, lampa eller en fin burk som bär med sig en historia). Svenssons i Lammhult och Olsson & Gerthel är två butiker i Malmö som jag gärna svänger inom när jag är i stan, där finns så mycket fint!
Gör helst på fritiden: Läser en ”feelgood” bok & myser (myser = rensar, sorterar och städar ;)). Jag löptränar regelbundet och tränar boxning när jag hinner, däremellan brukar vi ofta ta en promenad & fika med familjen – antingen vid stranden eller i skogen
Vad fick dig att vilja jobba inom inredningsbranschen? Jag tycker att det är otroligt intressant hur inredning påverkar oss och hur mycket vår omgivning/miljö betyder för oss. Inredning är min stora passion och att få hjälpa andra med att inreda deras hem för att de ska må bra och trivas eller att få lära ut om inredning ger mig ännu mer positiv energi och inspiration
hemma_hos_guldan

Dela inlägget