Lär känna vår medarbetare Anna

Ihemma hos2.jpgdag möter vi Anna på bloggen. Anna har tillsammans med Kerstin startat upp företaget.
Ålder: 35
Bor: 40-talsradhus i Malmö
Familj: Martin, min man, och våra två barn August 5 år & Otto 6 månader
Utbildning: Inredare & civilekonom
Tidigare arbetat med: Arbetat som inredare och började min inredningskarriär med homestaging
Arbetat på inredningskurser sedan: Starten 2005
Ansvar/roll på inredningskurser: Jag jobbar övergripande med kurserna och kursportalen. Mitt jobb är delvis väldigt administrativt alltså, men! – eftersom viannas vecka 3.jpg är ett mindre företag är arbetsuppgifterna många och varierande, så jag jobbar också med med marknadsföring, grafisk design och att ta in produkter till våra inredningsuppdrag. När tiden tillåter det tar jag också ett och annat inredningsuppdrag.
Just nu är jag delvis mammaledig
då jag i våras fick en liten kille, men ibland hittar ni mig på chatten under kvällar/helger.
Favoritfärger: Älskar färger och annas-vecka-2vill gärna ha mycket färg, men just nu ska det vara färger med mycket svärta i. Blått, grönt & någon accent i orange är favoriter just nu.
Inredningsstil/ar som tilltalar dig: Allt har sin plats och sin tid! Jag gillar alla stilar i rätt omgivning och hus. Funkisstilen ligger mig mycket varmt om hjärtat eftersom jag bor i ett funkishus i Malmö. De stora fönstren, material som marmor & ek är en exklusiv och läcker kombination. I sommarhuset, som är ett hus från 20-talet, vill jag omge mig med sekelskiftesdetaljer. Nästa gång kanske det blir ett 70-tals hus i ett plan med mycket teak & strama linjer.
Förebilder: Jag älskar Mija Kinning, för hennes jordnära och användbara sätt att inreda.
Petter Stordalen, för hans affärsmannaskap och ödmjukhet trots alla framgångar (och motgångar).  ”Det är ditt hjärta och din lust du ska följa”.
annas-vecka-5Favoritbutiker:

  • The apartment – http://www.theapartment.dk
  • Beau Marché – www.beaumarche.dk
  • Butik fabrik – www.butikfabrik.tumblr.com
  • Malmö modern – www.malmomodern.se
  • Butik lanthandeln – www.butiklanthandeln.se

Gör helst på fritiden: Springer, lagar mat och pysslar i trädgården. En absolut toppendag spenderar jag med familjen ute i naturen, nära havet framför en brasa.
Vad fick dig att vilja jobba inom inredningsbranschen? Jag älskar såklart inredning och allt som hör därtill, men för mig handlar det också om att hjälpa människor att må bättre i den miljö de spenderar sin tid i.annas-vecka-1 Ju mer man lär sig om hur färger och ljus påverkar välmåendet desto roligare blir det.
Jag väljer att avsluta med en bild på Sigge, vårt busfrö på 4 år.
Vi ses på instagram resten av veckan! Där delar jag med mig av bilder på vad jag jobbar med just nu.
Ha en riktigt bra start på veckan!
Anna

Dela inlägget