Lär känna vår kursdeltagare Veronica

Idag möter vi vår kursdeltagare Veronica på bloggen. Under veckan kommer vi att få följa henne i hennes vardag på instagram -> @inredningskurser. Det får ni inte missa!
Namn: Veronica img_1388
Bor: I ett renoverat hus från -67 i Skåne
Vilken kurs går du? Yrkesutbildningen med träffar; till inredare & homestagingkonsult
Hur hittade du inredningskurser? Jag sökte efter kurser på internet och fastnade för er utbildning då innehållet och upplägget kändes helt rätt
Hur långt har du kommit i utbildningen? Vilken lektion jobbar du med just nu? Jag börjar närma sig slutet av utbildningen och ska precis påbörja lektion 20 som handlar om att styla visningshem
Vad har du jobbat med tidigare? Min största arbetserfarenhet kommer från butiksdrift – både som butikssäljare och butikschef. Jag har även ägt och drivit en egen inredningsbutik. Idag arbetar jag med färg och tapeter, varvat med studierna

img_6410

Hemma hos Veronica


 
Vad skulle du vilja jobba med efter
kursen?
Min förhoppning är att kunna använda mig av min certifiering som inredare i mitt dagliga arbete. Min dröm är att, någon gång i framtiden, starta en egen verksamhet där jag utför inredningsuppdrag i egen regi
Hur tycker du att det fungerar att läsa på distans? Fördelar? Svårigheter?  Det fungerar mycket bra att läsa på distans. Man studerar något som man tycker är jättekul, men det är viktigt att vara disciplinerad. Man måste verkligen planera sin studietid. Jag läser med träffar och det har verkligen hjälpt mig att hålla fokus. Riktigt roligt att få träffa andra elever och bolla sina tanka och idéer. Under träffarna har vi fått genomföra olika inredningsuppdrag samt fått kunskap i hur man presenterar sitt varumärke. Jag rekommenderar varmt kursen med träffar
 
img_8931

Hemma hos Veronica


Inredningsstil/ar som tilltalar dig? Varmt om hjärtat ligger den skandinaviska stilen. Och wabi sabi som är så rogivande. Men även art deco för den lyxiga stilen. Jag gillar helt enkelt mycket! Jag blandar gärna nytt med loppisfynd och ger mig gärna på egna projekt
 
Vilka är dina förebilder inom inredning och/eller styling? Mija Kinning som är en väldigt ödmjuk person och Pella Hedeby som aldrig slutar att inspirera
Vilka är dina favorit-inredningsbutiker? Jag strosar gärna runt i flertalet olika butiker men några utav mina favoriter är RUM21 och H&M Home. När tid finns åker jag också gärna på loppisar
Vad fick dig att ta steget att utbilda dig inom inredning- och styling? Vad har du för råd till andra som funderar på att följa sina drömmar? Jag har alltid haft ett stort intresse för inredning och att skapa fina miljöer. I början av förra året kändes det helt rätt i tid att äntligen följa mina drömmar – ett beslut jag aldrig har ångrat! Det är så viktigt att göra saker man tycker är kul, så våga ta steget!

Dela inlägget