Lär känna vår kursdeltagare Malin

Idag möter vi vår kursdeltagare Malin på bloggen. Malin gör just nu praktik hos ILVA & vi kommer att följa henne via vårt instagram-konto -> @inredningskurser under veckan. Det får ni inte missa!
16899938_10210819599979442_1023777111_n
Namn: Malin Karlsson
Ålder: 23
Bor: Lund
Vilken kurs går du? Yrkesutbildningen med träffar, till inredare & homestagingkonsult
Hur hittade du inredningskurser? Via en blogg jag läste. Tyckte det lät himla intressant och kollade upp det
Hur långt har du kommit i utbildningen? Vilken lektion jobbar du med just nu? Jag är just nu på lektion 12, projektarbete 1
Vad har du jobbat med tidigare? Jag har i flera år jobbat på skolor och förskolor som vikarie. Otroligt kul men jag vill verkligen hålla på med inredning
Vad skulle du vilja jobba med efter kursen? Jag vet inte riktigt vart jag vill jobba än. Jag tänker att det får ge med sig med tiden. Men absolut något som har med inredning att göra
Hur tycker du att det fungerar att läsa på distans? Fördelar? Svårigheter? Det är definitivt en utmaning att läsa på distans men jag tycker att det är en väldigt lärorik utmaning eftersom man verkligen får pusha sig själv och tänja på sina gränser för vad man tror att man klarar av. Träffarna tycker jag gör enormt mycket och ger en ny energi och inspiration. Det är också himla kul att träffa andra kursdeltagare eftersom vi alla har så mycket gemensamt

hem

Hemma hos Malin


Inredningsstil/ar som tilltalar dig? Jag är extremt svag för den skandinaviska stilen. Jag är kanske lite partisk men jag gillar de skandinaviska möblerna och hela stilen helt enkelt
Vilka är dina förebilder inom inredning och/eller styling? Jag har ingen speciell förebild inom inredning faktiskt men mitt intresse har kommit från mina föräldrar som varit mycket för färg, kläder och inredning
Vilka är dina favorit-inredningsbutiker? Mina favorit-butiker för inredning är IKEA, ILVA, Artilleriet, Illum Bolighus, Miljögården och Sleepo. Sen gillar jag små butiker som har en massa roligt krimskrams
Vad fick dig att ta steget att utbilda dig inom inredning- och styling? Vad har du för råd till andra som funderar på att följa sina drömmar? Jag hade varit inne på inredning ett bra tag men inte vetat vart jag skulle börja. Så läste jag om Inredningskurser och kände att om jag inte gör detta nu så kommer det aldrig bli av. Så jag anmälde mig och var himla nervös inför första träffen. Men det kändes så bra direkt och jag har inte ångrat mig en sekund. Jag tror att man bara måste våga följa sina drömmar, lite klyschigt men så sant. Vet man vad man vill så är det bara att köra

Glöm nu inte att följa Malin via vårt instagram-konto under veckan!

/Sofia

Dela inlägget