Lär känna vår kursdeltagare Linda

Idag möter vi vår kursdeltagare Linda på bloggen. Linda hittar ni på instagram via kontot @linzoshouse. Vi kommer att följa henne via vårt konto -> @inredningskurser tis-fre denna veckan. Det får ni inte missa!
jag
Namn: Linda Abrahamsson
Ålder: 36
Bor: I Kolbäck
Vilken kurs går du? Certifierad Inredare & homestagingkonsult, helt på distans
Hur hittade du inredningskurser? Jag sökte på nätet efter utbildningar inom ämnet och kom då in på er sida
Hur långt har du kommit i utbildningen? Vilken lektion jobbar du med just nu? Jag håller just nu på att avsluta lektion 10; ritteknik I
Vad har du jobbat med tidigare? Jag har tidigare jobbat i butik i många år men har alltid drömt om att få jobba med inredning. För 1,5 år sedan startade jag mitt företag där jag jobbar med styling av bostäder som ska säljas och där jag även hjälper dom som har kört fast i hemmet via nätbaserade konsultationer. Jag håller även på att lära mig att fotografera bostäder. I höstas sa jag upp mig från min fasta tjänst för att satsa på drömmen

vrum03

Hemma hos Linda

Vad skulle du vilja jobba med efter kursen? Jag vill utveckla mitt företag och kunna hjälpa både företag och privatpersoner med inredningen
Hur tycker du att det fungerar att läsa på distans? Fördelar? Svårigheter? Det är faktiskt ganska svårt. Inte att förstå vad man läser, hjälpen finns ju alltid ett mail bort eller via chatten, men det är disciplinen och att verkligen avsätta tid till studierna som jag kan tycka är svårt. Jag har haft mycket jobb med företaget och därför ”kommit efter” lite. Men det är ju det som är bra med att studera på distans, att du kan lägga upp det så att det passar dig
Inredningsstil/ar som tilltalar dig? Jag gillar det enkla och personliga. Inte att inreda på ett visst sätt utan mer att inreda med det som just jag tycker är fint. Visst ska man ha någon form av röd tråd för att det ska kännas mer sammanhängande. Eller måste man det? Haha. Jag gillar iaf när det är ljust! Vitt gillar jag, men jag har faktiskt börjat bli lite sugen på att måla sovrummet i någon härlig grön färg. Vi får se om jag vågar!
Vilka är dina förebilder inom inredning och/eller styling? Oj, den här frågan var svår! Det finns så galet många duktiga inredare där ute. Vi har tex: Elisabeth Heier, Pella Hedeby, Frida Ramstedt och Johanna Bradford för att nämna några

köket01

Hemma hos Linda

Vilka är dina favorit-inredningsbutiker? Det beror faktiskt på vad jag är ute efter. Jag gillar mixen av design, loppis, ”vanliga butiker” och IKEA. Design ligger mig varmt om hjärtat så jag hamnar ofta på Rum21. Men att springa på loppis är också skoj
Vad fick dig att ta steget att utbilda dig inom inredning- och styling? Vad har du för råd till andra som funderar på att följa sina drömmar? Det enda jag kan säga är att följ din dröm! Har du möjligheten så gör det. Jag brukar tänka; är det meningen att jag ska sitta på en stol när jag är 60 och ångra att jag inte tog steget när jag kunde? Nej det ska jag inte! Därför har jag tagit steget och kastat mig ut. Jag hade dessutom en väldig tur på vägen. När vi skulle sälja vårt förra hus för 1,5 år sedan så ville fotografen ha med mig på sitt ”tåg” och på den vägen är det. Där fick jag en spark att komma igång!

Glöm nu inte att följa Linda via vårt instagram-konto under veckan!

Ha en fin dag!

/Sofia

Dela inlägget