Kursträffar - drömmen att jobba som inredare

I lördags hade vi årets första kursträff med 20 nya kursdeltagare. Nu till helgen har vi en ny och hela året är fyllt med kursträffar i våra kalendrar. Det är så otroligt roligt att träffa alla nya människor, som drömmer om att få jobba som inredare och homestaging-konsulter. Det ger så otroligt mycket inspiration att se så många människor på samma plats, som brinner för samma sak.
Eleverna fick nosa lite på flera delar av utbildningen, för att vara förberedda på vad som komma skall. Vi gick bl.a. igenom färgsättning, ritteknik, göra moodboard och kollage med alla tankar och krav som ställs här. De delades in i olika grupper och skulle skriva förslag på kunder till varandra. De fick tyda kunden, dess inredning och krav med hjälp av moodboard, kollage och planritningar. Dessa förslag presenterade de sedan för varandra och diskuterade tolkningen av uppdraget.
Precis som alltid, går tiden snabbt när man har roligt. Vi ser fram emot att se er utveckling och att träffas igen på er nästa kursträff.
kursträff 1kursträff 1 bild 4
kursträff 1 bild 3
kursträff 1 bild 2                              Ett moodboard som några av våra duktiga kursdeltagare gjorde i helgen.  
Sofia porträtt
Emmie mörkare

Dela inlägget