Katarina blir anlitad som inredare

Katarina, som utbildar sig till inredare & homestagingkonsult på distans hos oss, är ett levande exempel på att man måste våga för att vinna. En uppsägning, en flytt och ett engagemang och driv har tagit henne dit hon är idag. Idag delar hon med sig av sin resa här på vår blogg.

image004

Katarina till vänster i bild, som presenterar ett förslag för sina kunder


Katarina berättar:
Jaa, vart ska jag börja.
Om mig då.. jag är från början utbildad Visual Merchandiser sedan 15 år tillbaka och har jobbat som det på Hemtex och Intersport. Har alltid varit intresserad av att inreda och hjälpa andra med det, det började med att jag möblerade om mitt rum, dockskåp och byggde barbiehus som liten 🙂
För ett år sedan kände jag att jag stod och stampade och ville göra något nytt. Jag hittade då inredningskurser.se och tyckte att det lät spännande. Jag letade upp några som gått kursen både med och utan träffar och dom var jättenöjda, så jag körde på.
I somras hittade jag ett hus i Dalarna som ropade på mig så jag sa upp mig, tog med mig min familj (man, tre barn på 13, 10 och 5 år) och flyttade upp till den lilla staden Säter.
Här uppe började jag gå runt och träffa folk och engagera mig i kommunen.
Idag har jag ett samarbete med en möbelbutik där dom anlitar mig som inredare till deras kunder. Jag jobbar även med Visual Merchandise i butiken.
Jag arbetar också med Svensk Fastighetsförmedling här och gör styling-konsultationer, och ibland säljer jag också in större stylningar vid behov. Jag har flera möten och samarbeten på G, bl.a. med mäklare i Borlänge/Falun, färgbutiken här och Hedemora.
Jag är jättenöjd med denna utbildning. Jag har lärt mig massor varje lektion och kan varmt rekommendera andra att gå den. Denna utbildning har hjälpt mig att våga satsa på mig själv och det jag vill göra, självklart med massor av stöd från min man som verkar tro på mig mer än vad jag själv gör 😉
Man vet vad man har, men inte vad man får. Så är det ju faktiskt, men ibland måste man våga kliva ur sin trygghetszon. Tänk så bra det faktiskt kan bli! Tack Katarina, för att du delade med dig av din resa. Jag tror att den kan inspirera många!
kg

Besök gärna Katarinas hemsida: kgstyle.se & hennes instagram-konto: @katarinagustav

Ha en fin dag!

/Sofia

Dela inlägget