Julinspiration från London

london1
Förra helgen var jag i London och sökte inspiration för kommande projekt hos Frank & Nordvall Interior. Vi har snart flera roliga nyheter att dela med oss utav till er. Det är spännande och vi är så förväntansfulla!
IMG_0718
Eftersom vi berättade om ljussättning inomhus i tisdags, så tänkte jag visa lite inspiration på utomhusbelysning och dekoration från Londons gator. De vet verkligen hur man pyntar inför jul, så otroligt vackert och lyser verkligen upp i vintermörkret.
Fjädrarna till vänster är ett fint sätt att omfamna gatan på. I detta fall är julbelysningen inte bara dekorativ, utan fyller även en funktion. Fjädrarna lyser faktiskt upp – och det är väl då design är som häftigast, när den är bädd vacker & funktionell.
De små bollarna ser ut som planeter & visst är det härligt att se lite nytänk vad gäller julbelysning? Här har vIMG_0727i ett jättejobb att göra – vi som jobbar med inredning & belysning. Vi behövs för att ta belysningsbranschen framåt! Att belysa städer är något som kommer mer & mer – hur kan vi påverka staden genom att belysa den på olika sätt? Tänk er ljussättning under broar, ljuskällor som ändrar ljus efter temperatur eller efter hur mycket folk som är i stan etc.
Ljussättningenär bara i början av sin utveckling tror vi – det är något vi kommer att få se mycket mer av framöver. Vi som inredare märker redan det av de kunder som kontaktar oss. De börjar inse att lampor har en annan funktion än att bara vara snygga, till vår stora glädje.

Vi önskar er alla en fin fredag,

full med härliga levande ljus & adventsstjärnor i fönstren!

Emmie mörkare

emmie blogg

Dela inlägget