Homestaging-uppdrag i Göteborg

Igår var vi ute på ett spännande och roligt uppdrag. Det var en homestaging av en tvårumslägenhet i Göteborg som skulle stylas. En väldigt fin lägenhet i grunden så det ville vi lyfta fram med vår styling. Ljus & fräsch med stor potential. I vardagsrummet var det vitlaserad fiskbensparkett och spotlights i taket som gjorde rummet ljust och öppet. Grå klinker löpte genom hallen och in i köket och det var ett fantastiskt fint kök som gick i vitt & grått med bruna bänkskivor. Bra förvaring i både hall och kök och ett ljust och fint sovrum som även det hade spotlights i taket. Alla väggar i bostaden var vita så vi hade ingen speciell färg att hålla oss till. Vi blandade gammalt och nytt vilket vi tyckte passade denna bostaden.
IMG_6578
Vi var på Törnrosa blomsterhandel och inhandlade massvis med fina växter och blommor som verkligen satte pricken över i:et i stylingen. Vi använde oss av en lugn och trygg bas färgmässigt men jobbade med en genomgående accentfärg i bostaden för att skapa lite liv. Vi höll det enkelt vad gäller möblering för att låta potentiella köpare få utrymme för egna tankar och idéer men ändå visa förslag & funktioner för just denna planlösning.
IMG_1752
Man ska inte tro att styla enbart är glamoröst. Nej, man får planera, handla, hämta produkter, köra produkter, bära produkter etc. Allt detta medan hjärnan går på högvarv för ett så bra resultat som möjligt invändigt. Men vilken härlig känsla det är när man är klar. Allt slit som bakas samman till en slutprodukt. Och så roligt vi hade! Fler uppdrag väntar oss, nu laddar vi batterierna för nästa projekt.
IMG_8885
Fotografering av bostaden var idag, det ska bli spännande att se när den ligger ute. Här får ni några glimtar av gårdagens jobb.

Hoppas ni har en fin tisdag!

Emmie&Sofia

Dela inlägget