Häftiga halloween-påsar


Ja, jag vet – man firar inte Halloween på samma sätt här (eller vissa av er kanske gör?) som i USA, men det finns faktiskt massor av roliga saker man kan göra om man har lite tid & ork över.
Dessa påsar är underbart lekfulla & tar mig tillbaka till när jag var liten & gjorde potatistryck – för det var faktiskt då jag gjorde dem senast. Måste dock säga att det finns inte så mycket pyssel som är så billigt & har många möjligheter. Om ni gör egna får ni gärna maila in bilder som vi kan visa här på bloggen! Vi kanske t.om. ska ha en tävling…?
Ikväll ska vi ha middag i fransk anda här hemma med boeuf bourguignon. Jag tyckte att det var ett bra sätt att fira en solig höstdag.
Jag hoppas att ni har en underbar höstdag & att ni som hade kursstart i fredags är riktigt laddade inför måndagens chatt.
/anna

Dela inlägget