Gör som Emma - gör verklighet av dina drömmar

Vi får många frågor gällande vad man kan arbeta med efter avslutad & godkänd utbildning hos oss. Valmöjligheterna är många och alla har ju olika mål med sin utbildning. En del vill starta eget, andra utöka sina kunskaper för att söka ny tjänst på nuvarande arbetsplats etc. Men det vi framförallt har märkt, är att många drömmer om att starta eget inom inredning och/eller homestaging. Vi har idag tänkt att ge ett exempel på en tjej som utbildat sig hos oss och idag driver sitt eget homestaging-företag. Vi pratar om Emma Hegestrand. Följ med i vår intervju med Emma nedan.

emmahegestrand

bild från Emmas hemsida: emmahegestrand.se

– Vilken kurs gick du?
Kursen jag gick hette ”Diplomerad Homestaging-konsult”.
– Varför valde du att gå en kurs hos just inredningskurser.se?
Jag valde att börja studera hos er för att jag var sugen på att bygga på min utbildning inom försäljning och marknadsföring med något som jag verkligen brann för och det var inte så svårt att klura ut, då det alltid varit och är inredning. Då jag vid den här tidpunkten bodde i Tjeckien med min hockeyspelande man var det aktuellt med en distanskurs och så glad jag blev när jag fann inredningskurser.se. Upplägget kändes skräddarsytt för mig och när jag i kursutbudet fick se homestaging trillade poletten ner. Eftersom jag tyckte att det gick hand i hand med min tidigare utbildning. En månad senare satt jag och skapade mitt första moodboard. Lyckan var total!
– Vad arbetar du med idag?
Idag arbeter jag med mitt eget företag Emma Hegestrand Homestaging & Styling som hjälper både privatpersoner och företag att sälja genom attarktiva miljöer. Mina tjänster innefattar både olika typer utav staging-uppdrag samt mycket dekoratörs-tjänster som skyltfönster och andra dekorationer för events, butiker och gallerior. Superkul!
– Vad är det bästa med ditt yrke?
Det bästa med mitt yrke är att jag får träffa mycket nya människor och att jag hela tiden får utmana mig själv. Att dessutom få arbeta med det som jag brinner för är såklart också helt magiskt kul.
– Var hittar du din inspiration?
Jag tycker att jag hittar inspiration nästan överallt. Det finns så otroligt många talangfyllda människor i den här branchen så det är lätt att inspireras genom både bilder och miljöer. Att ta en tur på stan och kika i butiker eller att sätta sig med ett gäng tidningar kan göra under för kreativiteten. Har man dessutom möjlighet, så tycker jag att man ska ge sig ut på olika mässor och utställningar. . . Och ja, pintrest och social media är otroligt kul och effektivt. Kan sitta i timmar och skrolla på instagram där alltifrån privatpersoner, företag och branschfolk delar med sig av inspirerande miljöer. Följ mig gärna på @emmahegestrand på instagram, så att även jag får en chans att följa med er på era nya äventyr.

Hemsida: emmahegestrand.se
Blogg: beechlife.devote.se
instagram: emmahegestrand

Gör som Emma – gör verklighet av dina drömmar!

Sofia porträtt

Dela inlägget