Frida startade en egen inredningsbyrå

Halvvägs in i utbildningen bestämde sig vår kursdeltagare Frida för att starta upp sitt eget företag – sin egen inredningsbyrå. Frida har redan inlett ett samarbete med mäklarfirman HusmanHagberg i Karlstad och har via dom haft flera bokningar med konsultationer. Hon har även fått bokningar från privatpersoner som önskar inredningshjälp med deras bostäder. Frida gjorde nyligen sin första stora styling av en helt tom bostad vilket vi visar bilder på nedan. Bostaden blev borttagen före visning. Ni kan också läsa en liten intervju som vi gjort med Frida här nedan.

  • Vilken kurs läser du?

Jag läser till certifierad inredare & homestagingkonsult och har kommit halvvägs i utbildningen.

  • Varför valde du att gå en kurs hos just inredningskurser.se?

Jag hade hört mycket bra om just denna utbildningen. Tyckte den verkade innefatta mycket intressanta lektioner. Dessutom smidigt att kunna studera helt på distans & på så sätt kombinera föräldraledighet med plugg.

  • Vad arbetar du med idag?

Jag har nyligen startat upp mitt egna företag interiorbyfrida, som är en inredningsbyrå. Företaget vänder sig främst till privatpersoner som är i behov av inredningshjälp eller homestaging inför kommande bostadsförsäljning.
kök
sovrum

Foto: Karin Hermansson. Mäklare: HusmanHagberg

  • Vad är det bästa med ditt yrke?

Att jag får jobba med det roligaste jag vet, inredning! Samt att dagarna är så olika & att jag träffar så himla mycket folk.

  • Var hittar du din inspiration?

Lite överallt. Men Pinterest är en stor inspirationskälla & instagram har även det sina guldkorn.

Gör som Frida, gör verklighet av dina drömmar!

http://www.interiorbyfrida.se

http://www.interiorbyfrida.se/blogg/

IMG_0074

Dela inlägget