Fotokurs för inredare

Image

Zeke Ruelas


Okej, så du är utbildad inredare och kan skapa fantastiska miljöer. Så långt är allt bra – men du vill ju gärna ha kvar ditt arbete i din portfolio, att visa för kommande kunder, som inspiration, för potentiella arbetsgivare. Du har dina kollage, moodboards & ritningar – men slutresultatet då? Det fantastiska hem som kunden ska bo i?
Ja, ni förstår ju vart jag vill komma – ta foton av ditt arbete!
Ni som gjort detta vet hur svårt det är att få till bra inredningsfoton. Om man inte är duktig på fotografering kommer inte bilderna att få fram den underbara känslan i inredningen som du faktisk skapat. Därför håller vi nu på att, tillsammans med en otroligt duktig fotograf, sätta ihop en fotokurs som ni som vill fotografera inredning kan gå.
Det kommer att vara en grundläggande kurs, på distans, där inga förkunskaper inom fotografering krävs & kursen kommer att fokusera på inredningsfoton.
Då kan du som inredare/homestaging-konsult erbjuda fler tjänster, som t.ex. fotografera dina egna stylingar till mäklare, sälja dina inredningar till tidningar som söker bilder eller reportage m.m.
Ha en härlig söndag!
[polldaddy poll=7379685]
 
 
 
 

Dela inlägget