För Marie väntar något fantastiskt!

Den här sommaren ser lite annorlunda ut med väldigt få semesterplaner då jag är höggravid och väntar barn i augusti. Förhoppningsvis får vi en fortsatt fin sommar så vi får spendera många dagar på stranden. 
I början av semestern åker vi, min sambo Mattias och dotter Julia, till Storholmen som ligger i Stockholms skärgård och hälsar på min svärmor och hennes sambo som har en sommarstuga där. Huset ligger precis vid havet så vid soliga dagar spenderas mycket tid på bryggan och med jämna mellanrum blir det (oftast ganska kalla…) dopp i havet. Tidigare år har vi plockat en del blåbär som växer runt husknuten, ätit blåbärspaj 🙂, åkt båt och tagit några löprundor på grannön och jag hoppas på samma aktiviteter i år (förutom löprundorna då…😉)

Storholmen förra sommaren 

Någon dag kommer troligtvis spenderas i Stockholm också. Kanske något besök till Skansen, Oscar & Clothilde (min favoritbutik!) och någon trevlig restaurang.
pasted-image
Vi ska även besöka Brännö i Göteborgs skärgård för att gå på bröllop!  
Det ska bli jättekul med bröllop men jag ser även fram emot att få se Göteborgs skärgård för första gången. Jag hoppas extra mycket på fint väder när vi åker dit för att få uppleva det precis som bilden visar. Jag hoppas också att bebisen inte bestämmer sig för att komma ut just den här helgen då det är begränsat med båttrafik till och från ön…:-/
pasted-image-2
Den senare delen i juli spenderas troligtvis på hemmaplan, med dagsutflykter till olika stränder, kanske någon djurpark, Köpenhamn eller vad som faller oss in. En del vila blir det nog också innan vi ska få uppleva tvåbarnschocken 😉
Hoppas ni har en fantastisk sommar!
/Marie
pasted-image-3

Dela inlägget