Att arbeta med det man älskar

kollage ex.3De flesta av de som pluggar till inredare hos oss börjar faktiskt jobba med det de älskar. Det är så otroligt givande att se att man som elev efter ett års slit med ritningar, kollage, moodboards och belysningsplaner faktiskt når dit där man vill. Det är ingen lätt väg, du måste kämpa, ta till dig våra tips & puscha dig själv inte bara med uppgifterna, men även med dig själv: vad vill du? vad vill du jobba med? var vill du vara om 1 år? om 3 år? om 5 år? En stor anledning till att man lyckas är att man aldrig ger upp – och det är lätt att inte ge upp om man gör det man älskar. Så har du inte gjort det innan är det kanske dags att planera för att jobba resten av ditt liv med det du älskar?
Många tror att inredare är ett väldigt smalt yrke, men som utbildad inredare har du många möjligheter. Kurser.se har idag lagt upp reportage som de gjort med några av våra före detta kursdeltagare. Där berättar de om hur det är att arbeta hos oss & vad det kan leda till. Du kan läsa om hur de upplever våra kurser här:
http://www.kurser.se/Oeppen_doerr_till_jobb__c13071.html
Vi kommer framöver i bloggen att med jämna mellanrum välja ut en kursdeltagare som startat eget eller fått jobb, som kan berätta om hur det är att arbeta med inredning & hur de använder den kunskap de lärt sig under utbildningen i sitt dagliga arbete med inredning.
Ha en fin onsdag!
Anna

Dela inlägget