DELBETALNING: 6, 12, 24 eller 36 mån

SOMMARKURS

3 500 kr

Vår sommarkurs ger dig möjligheten att få en inblick i inredningsvärlden under 5 veckor. 


Kursen ger dig möjlighet att få leva ut dina inrednings-drömmar och få inblock i vad som krävs för att skapa det rum & miljö m.m. som du alltid velat skapa.

Kursinnehåll & fakta
Du kommer under kursens gång att gå igenom det viktigaste att tänka på i 5 av hemmets rum. Varje vecka går vi igenom ett nytt rum & du får räkna med att lägga ca 10 timmar/lektion.

Eftersom det är en kurs på distans finns möjlighet att läsa kursen i din egen takt. Du har 6 månader på dig att slutföra kursen.

Med hjälp & support av duktiga, engagerade inredare som följer dig under kursens gång kommer du att få svar på dina frågor och funderingar.

Kursen är också en förberedande kurs om du vill läsa vidare till inredare, eller för att veta om du tycker att det är kul & vill läsa en grundkurs inom inredning hos oss.

Förutsatta kunskaper
För att kunna genomföra kursen behöver du ett ordbehandlingsprogram, t.ex. word (pc) eller pages (mac). Du behöver också ha tillgång till internet & en webbläsare då kursen ligger på vår kurssida.

Utbildningtakt
Kursen genomförs under 5 veckor. Då det är en distanskurs har du möjligheten att göra den i din egen takt & kan därför ta mer tid på dig om du vill. 

Varje kursmoment tar en vecka. Efter varje moment följer inlämningsuppgifter som lämnas in till oss för feedback. Respons på din uppgift får du inom 3 arbetsdagar, så att du hela tiden kan komma vidare i ditt arbete. 

Du kan när som helst under kursens gång maila frågor som dyker upp, som rör ditt projekt eller andra inredningsrelaterade frågor.

Genomförande

När kursen starar får du tillgång till din kurssida där du hittar din kurs, lämnar in uppgifter & ser din feedback på inlämningar.

Efter slutförd kurs får du ett diplom.

 

starta direkt

Sommarkurs inredning

Pris:
3 500 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

DELBETALNING: 6, 12, 24 eller 36 mån

Kurslängd: 5 veckor
Förkunskapskrav: inga
Fysiska träffar: inga

innehåll

Vecka 1 - Hallen
Vecka 2 - Vardagsrummet
Vecka 3 - Köket
Vecka 4 - Badrummet
Vecka 5 - Sovrummet